Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Ne išči svoje boljše polovice

19. 4. 2018; 08.30
Avtor: K.M.
boljsapolovica
Sama nisi dovolj dobra?

S tem prispevkom ne želimo govoriti o tem, da morebitna ljubezen v življenju ni pomembna. Nikakor ne. Želimo pa te opomniti na to, da si že ti sama neka popolna in edinstvena celota, zato v svojem življenju ne potrebuješ svoje boljše polovice. Ne, niti svoje polovice ne potrebuješ ...

V življenju moraš iskati, tako v ljubezenskem, kot tudi v prijateljskem, osebo, ki bo spodbujala tvojo individualnost in tvojo samostojnost. Percepcija, da iščemo svoje polovice, svoje boljše polovice, je popolnoma napačna in uničuje podobo samostojnega življenja posameznice. 

Kaj ti partner prinese v razmerje? Zagotovo ne tvojih odločitev, zmožnosti govora, ali občutka za sočutnost. Ta oseba ne bo polovico časa hodila v tvojo šolo, ne bo pisala polovice tvojih testov in ne bo opravila polovice tvojih opravkov. Hkrati zaradi te osebe ne boš postala bolj inteligentna, še posebej ne, ker bi ti ta oseba prinesla polovico vsega. 

Najti moraš torej osebo, ki bo tako kot ti, samostojna in individualna, s svojo osebnostjo pa ti bo pustila, da znotraj vajinega odnosa še vedno rasteš in se razvijaš ter sprejemaš svoje odločitve. Seveda bosta z razvojem razmerja morala kdaj pa kdaj tudi sprejeti želje drugega in res je, da je ta oseba polovica vajinega odnosa, ni pa polovica tebe. Še posebej ne boljša polovica tebe! 

prejšnji članek
Ariana Grande izdala novo pesem
Obsedena!
Ariana Grande izdala novo pesem
naslednji članek
Vse za temeljito čiščenje tvoje kože!
Lepotičenje
Vse za temeljito čiščenje tvoje kože!
Preberite tudi