Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Hočeš shujšati?

25. 5. 2018; 04.00
Avtor: K.M.
hujsanje
Bodi dobre volje!

Ker je znano, da ljudje radi preveč jejo, ko so slabe volje, se moraš upreti tudi tej, slabi volji namreč. Bodi vesela in sproščena. Zabavaj in druži se s prijatelji, ki te spravijo v dobro voljo. Če boš le čepela doma in razmišljala o tem kako se imajo drugi lepo, boš kaj hitro pograbila tisto vrečko čipsa, ki te čaka v omari.


Zato raje vzemi telefon in pokliči svojo družbo. Zmenite se kaj boste počeli popoldne. Bodi tudi organizatorka druženja, saj se boš tako bolj zamotila. Če boš celotno popoldne klicala prijatelje in jim sporočala kaj boste počeli zvečer ter se tega dogodka tudi veselila, na hrano sploh ne boš pomislila. Zna se tudi zgoditi, da ravno ta dan nihče ne bo imel časa ali pa nihče ne bo pri volji. Ko pride do tega, lahko pokličeš zgolj najboljšo prijateljico in z njo klepetaš in klepetaš. Ker boš nekaj počela, boš na hrano hitro pozabila. Bodi pozitivno naravnana oseba in na svet glej s pozitivne plati. Naj te ne potare vsaka slaba ali negativna stvar, ki se ti zgodi v življenju. Kar koli se ti že zgodi poskušaj rešiti in obrniti na dobro. Lahko ti pomagajo najbližji. Verjemi, da bolj pomaga pogovor kot pa da se po tolažbo zatečeš h hrani. Ko ti je dolgčas pa se lahko zamotiš tudi na različne načine. V roke vzemi kakšno knjigo, ki si jo že dolgo nameravala prebrati. Tudi internet ali televizija te lahko zamotita.


Ko nimaš nič za početi in bi najraje pojedla celo škatlo piškotov, si obuj športne copate, obleči udobna oblačila in odidi v naravo. Pojdi na sprehod, lahek tek, vožnjo s kolesom, ukvarjaj se s športom. To kar boš počela počni toliko časa, dokler se ne utrudiš. Ko boš športno utrujena prišla domov, boš vedela, da si naredila nekaj dobrega zase. Ker boš utrujena, se ti kot prvo ne bo dalo jesti, ker boš rajši ležala in počivala, kot drugo pa ne boš hotela jesti nezdrave hrane, ker boš uničila učinek športne vadbe.

prejšnji članek
S preprosto masko do lepe polti
Lepotičenje
S preprosto masko do lepe polti
naslednji članek
Stiskanje mozoljčkov je prepovedano
Lepotičenje
Stiskanje mozoljčkov je prepovedano
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska