janez usenik Odkrito.si

Voditelj na Pop TV: Luke Dončića imam poln kufer!

Kate Middleton – LEVO TEME Svet24.si

Svetovne estradnice, ki so ponosne na svojo ...

tornado Svet24.si

Lahko uničujoče tornade pričakujemo tudi v ...

stari trg pri ložu Svet24.si

Župnika prebunkal, ker mu je posilil soprogo?

Justin Bieber Najstnica.si

Se je Justin Bieber vrnil k še enemu nekdanjemu ...

Spalnica Petisvet

10 največjih feng šuj napak v vašem domu

blaz svab 2 ap Njena.si

Huda bolezen Blaža Švaba: kaj se dogaja z ...

Je v ljubezni prostor za ego?

Tega se moraš zavedati!

Sicer ne gre za dejansko stanje v ljubezni, je pa velikokrat prizadet in še večkrat razlog, da pokažeš svojo sposobnost obsedenosti do fanta, ki ti naj bi bil všeč. Si kdaj že slišala, da je v neki situaciji trpel predvsem tvoj ego?

Do tega pride, ko ti fant dejansko ni všeč, morda sploh ni tvoja simpatija, še manj pa, da bi z njem čutila zaljubljenost ali ljubezen. V čem je torej težava? Fant je lep, ima lepe poteze, izklesano telo, je postaven, z globokim pogledom ... Vizualno je praktično brez napak. Dejstvo, da je zelo priljubljen med fanti in še posebej med tvojimi prijateljicami. Resnici na ljubo, ti nanj sploh ne gledaš na to, ampak ti predstavlja izziv, saj je preprosto všeč vsem, tvoja samozavest pa ti pravi, da ga lahko brez težav osvojiš, če si postaviš ta cilj. Pride do spogledovanja, nedolžnih nasmehov, pogovora, plesa na zabavi, morda gresta celo na zmenek ... Na to pa se on umakne in to brez logične razlage. Kljub temu, da ga dejansko sploh ne želiš za fanta, je ob tej potezi močno trpel tvoj ego, ravno to pa podžge tvojo željo po tem, da bi ga resnično in dokončno osvojila.

Že celotna situacija je lahko opisana z besedno ''obsedenost'', saj si si fanta želela samo zato, ker si ga želijo tudi druga dekleta. Po drugi strani pa so vsa dejanja pred zavrnitvijo le pokazatelj tega, da si obsedena z dejstvom, da bi bil ob temi prvilačen fant. Ko pa te je ta fant zavrnil, ne moreš dopustiti, da bi na koncu hodil s katerim drugim dekletom, zato sedaj delaš vse, da do tega ne bi prišlo. Tu se velikokrat pojavijo tudi laži in lažne govorice. Svetujemo ti, da se raje sprijazniš s celotno situacijo in pričeš z iskanjem tistega fanta, ki ga boš resnično lahko ljubila.