lili 1 Odkrito.si

Težki časi za Lili Žagar

Mirjam Poterbin, mama luke dončića Svet24.si

Ponosna Dončićeva mama sina ne bo pustila samega...

parazitski črv, parazit, Dirofilaria repens Svet24.si

FOTO: Bulica na njenem obrazu je skrivala ...

Prevale, Štefanov potok Svet24.si

FOTO: Voda zalivala objekte, veter odkrival strehe...

The Tonight Show ariana grande Najstnica.si

Pete Davidson potrdil zaroko z Ariano Grande

ženska v vodi Petisvet

Domača metoda, ki osupljivo pomlajuje

simona mastnak jože Njena.si

Ko so ugasnile kamere, je bilo vroče

9 preprostih stvari za bolj srečno razmerje

Tako preprosto je!

Dobro ljubezensko razmerje potrebuje veliko truda in vlaganja lastne energije. Ne gre vedno vse kot po načrtu in velikokrat moraš kakšno stvar tudi spremeniti. Tudi če sta bila na začetku odvisna en od drugega, se lahko stvari kar hitro spremenijo. Si želiš, da bi se vedno počutila tako, kot da sta do ušes zaljubljena? Preveri preverjene poteze, ki bodo vajino razmerje zagotovo izboljšale, tudi če je le-to že več kot odlično. Vedno je lahko še bolje ...

Razmišljaj pozitivno
Ne smeš na vse stvari in dogodke gledati iz slabe prespektive. Če boš razmišljala negativno in v vsaki stvari našla slabe stvari, bo takšno tudi tvoje življenje in tvoje razmerje. Prični razmišljati pozitivno. Predvsem o stvareh, ki se še niso zgodile. Prav tako pa moraš pozitivno razmišljati o vajinem odnosu in o samem razmerju. 

Prepirajta se na zdrav način
Če do prepira že pride, naj bo ta ''narejen'' na zdrav način. Pozabita na težke žalitve in kletvice. Te lahko močno bolijo in resnično niso potrebno. O jabolku spora se raje zdravo pogovorita in stvari rešita do konca, ne pa da bosta zamere vlekla v naslednji prepir. 

Spodbujajta se 
En drugega morata spodbujati. Pri novih podvigih, stvareh povezanih s šolo, hobijih, ciljih, težavah. Ti moraš biti tista oseba, na katero se bo tvoj fant obrnil in ne tista oseba, pri kateri ne bo nikoli našel besede podpore. 

Imejta dobra prijateljstva
Kljub temu, da sta vidva najboljša prijatelja, si morata ustvariti tudi prijateljstva izven vajinega razmerja. Včasih se moraš preprosto umakniti ... 

Poskrbita, da bosta več časa skupaj
Vemo, da je težko, a vseeno najdita še kak prost trenutek, ki ga bi lahko preživela skupaj. Recimo takrat, ko se ti resnično nikamor ne da, se prepričaj v to, da se dobiš s svojim fantom. Zagotovo boš uživala. 

Ne silita v zadeve
Ni potrebno iti z glavo skozi zid. Ne prehitevajta dohodkov v svoji zvezi in predvsem ne dopustita, da bi en drugega silila v stvari, ki jih še ne želita. 

Pogovarjajta se
Pogovor je pomemben. Sprašujta se za mnenje, ideje in rešitve svojih težav. Svojemu fantu povej, kaj te muči in vprašaj ga, kako se on počuti. Pogovor je zelo pomemben, saj se tako še bolj spoznata, prevsem pa ostaneta povezana. 

Smejta se
Smeh je zelo pomemben del življenja in seveda tudi vajine zveze. Ljudje, ki se smejejo, so bolj srečni, zato se smejta skupaj. 

Najdita skupne interese
Ne silita v hobije in interese en drugega, predvsem če se v njih ne najdeta. Odkrijta pa svoje interese, ki jih lahko počneta skupaj, saj bosta tako še bolj uživala in se v tem predvsem zabavala.