Moj fant je moj najboljši prijatelj

Prednost ali slabost?

Tokrat se ne bomo posvečali tistim občutkom, ko se ti zaljubiš v svojega najboljšega prijatelja in na to postaneta par. Ampak dejstvu, da s svojim fantom postaneta najboljša prijatelja, šele po tem, ko že nekaj časa hodita. Kakšne so prednosti takšnega odnosa in ali je to normalno?

Dejstvo, da je tvoj fant postal tvoj najboljši prijatelj je nekaj najbolj normalnega na tem svetu. Oziroma je to kar dobrodošlo. Zakaj?
- Ob sebi moraš imeti osebo, ki ji lahko popolnoma zaupaš, tudi tvoj fant pa mora popolnoma zaupati tebi. Če je tvoj fant tudi tvoj najboljši prijatelj, mu lahko poveš čisto vse, on pa te ne bo obsojal. 
- Najboljšega prijatelja težko prizadeneš, oziroma se trudiš, da ga ne. 
- Skupaj lahko uživata v številnih aktivnostih, ki vaju združujejo tudi kot najboljša prijatelja in ne zgolj kot zaljubljen parček. 
- Bolj svobodno se lahko pogovarjata o bivših partnerjih, oziroma o starih razmerjih, saj en drugega za njih ne bosta obtoževala.
- V zvezi je manj ljubosumja, saj si bolj zaupata. 
- Najboljše pa je, da veliko časa preživiš v družbi svojega fanta in v družbi najboljšega prijatelja, zato ne rabiš izbirati!

Je tvoj fant tudi tvoj najboljši prijatelj?