skender Odkrito.si

Sramota: hrvaški pevec doživel šok

josip broz tito Svet24.si

Titove ukane: bežal pred varnostniki v gostilne

Snežana Vukmirović in Lara Svet24.si

Snežana Vukmirović že uživa v morskih radostih

dolina triglavskih jezer, triglavska jezera Svet24.si

Razkrivamo največje slovenske veleposestnike

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

poterbin 2 Njena.si

Dončićevo mamo označili za najlepšo na svetu

aleks volasko Njena.si

FOTO: Poglejte maturante znanih Slovencev!

Kako fantu pokazati, da ti je všeč?

Morda je celo preprosto.

Si do ušes zaljubljena v nekega fanta, a se njemu o tem niti ne svita. Po eni strani ne veš, kako bi mu to sploh namignila, po drugi pa se o tem sploh ne upaš pogovarjati. Načeloma z nikomer, kaj šele direktno z njim. Čas je, da preveriš naše nasvete, ki ti bodo pomagali pri tem, kako mu boš pokazala, da ti je všeč.

Neverbalna komunikacija
Zavedati se moraš, da je komunikacija sestavljena iz verbalne, govorne, komunikacije in neverbalne, ko nekaj pokažeš s telesom, mimiko obraza, kretnjami ... Težava je takrat, ko se ti dve med seboj ne ujemata. Če fantu govoriš, da ti je všeč, po drugi strani pa mu le redko nameniš kak pogled, ne usedeš se v njegovo bližino, ne pozdraviš ga ... To so potem mešani znaki, ki jih ne more razumeti. Podobno je v obratni situaciji. Če se ga stalno dotikaš, mu pošiljaš kar zapeljive poglede na hodniku, ko ga srečaš ga pozdraviš z objemov ... iz tvojih ust pa še ni slišal, da bi mu bila dejansko všeč. Še več, ker se braniš, kdaj pa kdaj omeniš, da ti je všeč nekdo drug, čeprav temu ni tako. Fant je na koncu dneva zmeden.

Bodi odkrita
Kot že omenjeno, tudi če mu ne upaš direktno povedati, da ti je všeč, mu vseeno ne rabiš lagati. Velikokrat je dekletov obrambni mehanizem ta, da se kar zlažejo. Tega ne počni. Tudi če mu ne poveš, da si do ušes zaljubljena v njega, mu ne laži o drugih stvareh. 

Pošlji mu kak sms, všečkaj mu fotografijo na dužbenih omrežjih, pogovarjaj se in nenazadnje ... direktno mu povej, da so tvoje oči namenjene samo njemu!