mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako fantu pokazati, da ti je všeč?

21. 5. 2018; 09.57
Avtor: K.M.
fantljubezen
Morda je celo preprosto.

Si do ušes zaljubljena v nekega fanta, a se njemu o tem niti ne svita. Po eni strani ne veš, kako bi mu to sploh namignila, po drugi pa se o tem sploh ne upaš pogovarjati. Načeloma z nikomer, kaj šele direktno z njim. Čas je, da preveriš naše nasvete, ki ti bodo pomagali pri tem, kako mu boš pokazala, da ti je všeč.

Neverbalna komunikacija
Zavedati se moraš, da je komunikacija sestavljena iz verbalne, govorne, komunikacije in neverbalne, ko nekaj pokažeš s telesom, mimiko obraza, kretnjami ... Težava je takrat, ko se ti dve med seboj ne ujemata. Če fantu govoriš, da ti je všeč, po drugi strani pa mu le redko nameniš kak pogled, ne usedeš se v njegovo bližino, ne pozdraviš ga ... To so potem mešani znaki, ki jih ne more razumeti. Podobno je v obratni situaciji. Če se ga stalno dotikaš, mu pošiljaš kar zapeljive poglede na hodniku, ko ga srečaš ga pozdraviš z objemov ... iz tvojih ust pa še ni slišal, da bi mu bila dejansko všeč. Še več, ker se braniš, kdaj pa kdaj omeniš, da ti je všeč nekdo drug, čeprav temu ni tako. Fant je na koncu dneva zmeden.

Bodi odkrita
Kot že omenjeno, tudi če mu ne upaš direktno povedati, da ti je všeč, mu vseeno ne rabiš lagati. Velikokrat je dekletov obrambni mehanizem ta, da se kar zlažejo. Tega ne počni. Tudi če mu ne poveš, da si do ušes zaljubljena v njega, mu ne laži o drugih stvareh. 

Pošlji mu kak sms, všečkaj mu fotografijo na dužbenih omrežjih, pogovarjaj se in nenazadnje ... direktno mu povej, da so tvoje oči namenjene samo njemu!

prejšnji članek
Prehlad pozdravi hitreje od vsakega sirupa!
Moj life
Prehlad pozdravi hitreje od vsakega sirupa!
naslednji članek
Vajeništvo – poklicna srednja šola malo drugače
Moj life
Vajeništvo – poklicna srednja šola malo drugače
Preberite tudi