kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Največji znaki, da je zaljubljen vate

19. 10. 2017; 06.00
Avtor: K.M.
Street-Boy-Girl-Bicycles-Love-Hearts-City-HD-Wallpaper
Jih prepoznaš?

Imaš svežega fanta, pa nisi prepričana v to, ali je dejansko zaljubljen vate. Sicer se odlično razumeta, a ti vseeno misli uhajajo k vprašanjem, kaj pa če ni to to? Za začetek, ti moramo izdati skrivnost: Če se boš s tem vedno obremenjevala, se stvari zagotovo ne bodo odvile v pozitivno smer. Vseeno pa preveri še namige, ki ti lahko pokažejo, ali je zaljubljen vate, ali ne. 

Do tebe je spoštljiv.
Fant se do tebe mora obnašati spoštljivo, vedno. Ni nesramen in te ne ponižuje. To da si njegovo dekle, ne sme pomeniti, da se lahko s teboj obnaša na tak način, kakršnega si pač zaželi. 
Ne skriva te pred prijatelji.
Vedno te rad povabi v družbo svojih prijateljev, morda tudi med svoje družinske člane. Res je, da rabi tudi svojo zasebnost, a če gredo zvečer žurati skupaj s prijatelji in njihovimi dekleti, moraš biti tja povabljena tudi ti. 
Pred prijatelji te brez težav objame ali poljubi.
Ko sta skupaj s svojimi prijatelji, se do tebe obnaša enako, kot če sta sama. Te brez težav objame, ali poljubi in vidi se mu, da se tega dejanja nikakor ne sramuje. 


Zna se pogajati. 
Ne vztraja samo pri svojih željah, ampak upošteva tudi tebe. To, da mora popustiti, mu ne dela težav, zna pa se s teboj tudi pogajati in odkriti srednjo pot.
Ne govori o sebi, ampak o vama.
Ne govori več ''Letos grem na morje v Portorož'', ''Ta petek grem žurat ...'', te stavke je spremenil v ''midva'', oziroma te vpraša po tvojih željah in te poskuša vključiti v svoje načrte. 
Ker ti je on to pač povedal. 
Preprosto! 


prejšnji članek
Zdrav, a hiter obrok
Zdrav, a hiter obrok
naslednji članek
Česa pri flirtanju ne smeš narediti?
Moj life
Česa pri flirtanju ne smeš narediti?
Preberite tudi