janez usenik Odkrito.si

Voditelj na Pop TV: Luke Dončića imam poln kufer!

Kate Middleton – LEVO TEME Svet24.si

Svetovne estradnice, ki so ponosne na svojo ...

tornado Svet24.si

Lahko uničujoče tornade pričakujemo tudi v ...

stari trg pri ložu Svet24.si

Župnika prebunkal, ker mu je posilil soprogo?

Justin Bieber Najstnica.si

Se je Justin Bieber vrnil k še enemu nekdanjemu ...

Spalnica Petisvet

10 največjih feng šuj napak v vašem domu

blaz svab 2 ap Njena.si

Huda bolezen Blaža Švaba: kaj se dogaja z ...

Kako ga preboleti?

Nekaj nasvetov, kako boš lažje prebolela razhod z bivšim.

No, pa se je zgodilo tudi tebi. Razšla sta se. Ko si bila z njem, si mislila, da ne moreš biti srečnejša, zdaj pa se ti zdi, da ne bi mogla biti bolj žalostna. In zelo boli. Ampak na srečo nisi edina. Tudi Najstnica je že doživela zlomljeno srce in zato ti ponuja nekaj nasvetov, kako preboleti bivšega.

Vzemi si čas za žalost. Kakšen teden si vzemi "dopust", ostani v sobi, glej romantične komedije, jokaj in jej čokolado.

Prekini kontakt z njem. Zbriši ga s Facebooka, Instagrama, celo iz telefona. Ne piši mu, ne kliči ga. Težko bo, ampak potrebuješ popoln odmik.

Pogovori se s prijateljicami. Opravljaj ga, bodi jezna, odkrita. Potem pa prenehaj govoriti o njem, saj pogrevanje enih in istih stvari samo obuja neprijetne spomine.

Zabavaj se. Pojdi ven, med ljudi, na pijačo, sladoled, na žur, v kino ... Smej se, afnaj se, opravljaj in čvekaj s prijateljicami. O vsem. Samo o njem ne. Ker ni več pomemben.

Naredi nekaj, kar prej nisi mogla ali pa je on sovražil - pojdi v šoping, nalakiraj si nohte z živo rdečo barvo, pojdi plesat ... Razvajaj se!

Privošči si mini preobrazbo. Lahko si samo kupiš nove obleke, malo spremeniš svoj stil, mogoče pa celo spremeniš frizuro. Bodi drzna, vendar ne stori česar, kar boš že čez dva dni obžalovala.

Ukvarjaj se s športom. Le-ta te napolni z energijo in dvigne endorfine, ki so hormoni sreče ter te zaposli. Hkrati pa ni boljšega maščevanja bivšemu, kot čudovita postava. 

Zastavi si nove cilje. Osredotoči se na pozitivne stvari v svojem življenju, ki se jih lahko veseliš v prihodnosti.