Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Je tvoje znamenje podvrženo ljubosumju?

21. 7. 2018; 05.00
Avtor: K.M.
jealousy
Nekatera nebesna znamenja so kriva za ljubosumje!

Ljubosumje je sestavni del ljubezni. Nekatere ste ga že izkusile, nekatere ga še boste, spet tretje pa morda nikoli ne boste občutile neverjetnega občutka mešanice posesivnosti, ponosa, jeze ... Na samo ljubosumje vpliva tudi nebesno znamenje v katerem si rojena. Preveri, katero znamenje je najbolj podvrženo temu občutku.

Če si rojena v znamenju leva, potem je velika verjetnost, da boš občutila ljubosumje. Problem je predvsem v tem, da si po naravi zelo ponosna, tudi na svojega partnerja, hkrati pa te je strah, da nisi dovolj ljubljena in spoštovana. Kreplje ljubosumja pokažeš predvsem takrat, ko se počutiš, kot da si brez moči in ne takrat, ko nisi deležna primerne ljubezni.

Tudi ribice znajo biti ljubosumne. Zakaj? Če si rojena v tem znamenju od svojih ljubljenih oseb pričakuješ preveč ljubezni in pozornosti. Ker tega ne dobiš, pokažeš znake ljubosumja. Zate je značilno tudi to, da težko odpustiš, pri tvojem odzivu pa te zmoti že najmanjša napaka.

Za razliko od zgoraj naštetih znamenj, pa si v primeru, da si rojena v znamenju device, ravno nasprotna slika zgoraj opisanega. Ljubosumja ne čutiš, prej ga zaigraš, zaradi izzivanja. Po drugi strani pa rada čutiš, da je ljubosumen tvoj partner. Zato mu velikokrat daš razlog za takšno obnašanje.

prejšnji članek
Sledi modnemu slogu Jennifer Lawrence
Lepotičenje
Sledi modnemu slogu Jennifer Lawrence
naslednji članek
Pri nakupovanju oblačil bodi razumna!
Lepotičenje
Pri nakupovanju oblačil bodi razumna!
Preberite tudi