rifelj 1 Odkrito.si

Gašper Rifelj zaključil plesno zgodbo

melania donald trump, vladimir putin Svet24.si

VIDEO: Neprecenljiv izraz na Melaniinem obrazu ob ...

pravljična ženska, voda Petisvet

Ponovite to besedo 100 krat dnevno in glejte, kaj ...

profimedia-0377285224 Svet24.si

Zaposleni delajo le štiri dni, plačani pa so za ...

sasa lešnjek Svet24.si

FOTO: Ambiciozna zvezda Briljantine ljubi osem let...

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Žena Isaaca Palme presenetila s čudovito novico

meghan markle, princ harry Njena.si

Ste vedeli, koliko Meghan Markle zapravi za svoja ...

Znaki, da sta več kot samo prijatelja

Opazi jih!

Ne bomo razpravljali o tem, ali sta fant in dekle lahko samo prijatelja, ali ne, saj menimo, da je to seveda povsem izvedljivo. Vseeno pa le-ta prijateljstva velikokrat preidejo v nekaj več. Morda se razvije celoten odnos, morda pa zgolj čustva enega. Preveri znake, ki kažejo na to, da je vajino prijateljstvo nekaj več, kot le to.

Najpogostejši pokazatelj je ta, da se s tem določenim prijateljem družiš več in predvsem na drugačen način, kot to počneš z ostalimi fanti, ki jih šteješ za svoje prijatelje. Stiskanje na kavču med gledanjem filma, objemi med sprehodom po mestu, držanje za roke, skupni dopusti ... Vse to kaže na nekoliko drugačen odnos, od tistega klasičnega. Predvsem, če tega ne počneš z nobenim drugim fantom. Kljub temu, da do poljubov še ni prišlo, je to znak, da moraš razmisliti.

Poljubi pa so seveda novo poglavje v tej zgodbi. Si se s fantom že poljubila, morda večkrat, a še vedno govoriš, da je tvoj prijatelj? Potem moraš s tem prenehati, saj ti zagotavljamo, da prijateljev ne poljubljaš kar tako. Če si to že storila, je to rdeči alarem pri opredeljevanju vajinega prijateljstva.

Veliko pozornosti moraš nameniti tudi ljubosumju in posesivnosti. Svoji in njegovi. Če v trenutku, ko izveš, da se zanima za neko drugo dekle, postaneš nejevoljna, nervozna in ti to preprosto ni všeč, je to za to, ker nanj ne gledaš več kot na prijatelja. Enako je, ko to ljubosumje opaziš pri njemu. Zakaj je ljubosumen, če nate gleda kot na prijateljico.

Nenazadnje pa so tu tvoje misli. Kako o temu 'prijatelju' razmišljaš. Podobno, kot o ostalih, ali njemu posvečaš več čustvenih misli. Razmišljaš o poljubljanu z njem, ga pogrešaš in si želiš, da bi bil ob tebi?

Potem si že globoko v ljubezenskem vrtiljaku ... :).