Klemen Bunderla Odkrito.si

Klemen Bunderla samski, a ne osamljen

Rok Černic, blagajna, račun Svet24.si

Prezgodnje slovo mladega Roka: "Še naprej navijaj...

Kozarec vode Petisvet

Enostavna metoda, ki vam lahko čez noč ...

Rahel Orban Svet24.si

FOTO: Orbanova hčerka umazano plenico zalučala ...

Danijela Martinović Svet24.si

Imata Danijela in Grašo res hude težave v zvezi?

Justin Bieber Najstnica.si

To je Bieberjev dojenček

Melissa Mouawad Njena.si

FOTO: Imela je 135 kg, danes je videti tako

Če sta po horoskopu to, se odlično ujemata

Znaka, ki spoštujeta enake vrednote.

Par, ki se dopolnjuje, rad živi življenje in se o vsem pogovarja. Podoben pristop do življenja, le da en znak vse naredi na praktični način, drug pa energetsko raziskuje in odkriva. Že veš, katera znaka se popolnoma ujemata?

Govorimo o devici in strelcu, ko se te dva znaka združita v ljubezenskem razmerju, tvorita rez popolen par, saj se lastnosti enega in drugega preprosto dopolnjujejo. Strelec se rad druži in raziskuje, po drugi strani pa devica rada analizira. Vse skupaj pa predebatirata in prideta do skupnih, pametnih zaključkov. Kljub temu, da devica že zgodaj zahteva popolnost v razmerju, se strelec z njo počasi sprijazni in v kasnejših letih razmerja spoštuje to, da partner ne živi zgolj v oblakih.

Devica v razmerje vnese osnovo in oba spodbuja k doseganju sanj in ciljev. Strelec oa vnese raznolikost in navdušenje v vsakdan device. Ker sta oba znaka sposobna delovanja na različnih področjih in lahko delata na različnih nalogah, jima ni težko, da vzljubita zanimanja in hobije svojega partnerja, torej drugega znaka. Hkrati pa en drugemu nudita potrebno svobodo, da uživata v stvareh izven razmerja.

Najboljše pri tej kombinaciji je to, da en drugemu nudita sigurnost in varnost. Skupaj tvorita odličen par, saj drug drugega naučita uživati v različnih stvareh. Sposobnost komuniciranja in želja po pogovoru pa tema znakoma omogočita, da prebrodita marsikatero težavo.

Si devica in si že našla svojega strelca.