Od takšnega dekleta fantje bežijo

Znebi se teh lastnosti.

Se sprašuješ, zakaj si osamljena in se čisto noben fant ne zmeni zate? Morda imamo mi odgovor na tvoje vprašanje. Najstnica ti razkriva kaj je tisto, kar fanta odbija od tebe. Če si takšna, mu enostavno nisi zanimiva, zato se skušaj znebiti teh lastnosti.

Stalno govoriš o bivših
Ali v fantovski družbi neprestano govoriš o svojem bivšem? No, že to je zadosten razlog, da fanta odženeš stran od sebe. S tem mu daješ občutek, da si nadležna, obsedena in da še nisi prebolela pretekle zveze. Skratka, čeprav v srcu še nekaj čutiš do bivšega, ga skušaj pozabiti. Morda pa ti bo ta fant pred tabo zacelil vse rane.

Si nedostopna
Se zapiraš vase in ne hodiš v družbo? No, tako obstaja res majhna verjetnost, da boš spoznala svojo sorodno dušo. Bodi družabna, pozitivna, komunikativna in nasmejana. Takšna dekleta imajo fantje radi. Hkrati pa se ne delaj nedostopne. Če se boš zaprla vase, se boš zaprla tudi za ljubezen.

Preveč tuhtaš
Naj ti povemo, da popolnega fanta ni. Vedno bo imel nekaj, kar ti ne bo všeč. Zato ne tuhtaj preveč in ga ne ocenjuj po kriterijih, ki si jih zapisala v svoj dnevnik. Daj mu priložnost in ga bolje spoznaj. Morda pa se med vama razvije posebna kemija.