rifelj 1 Odkrito.si

Gašper Rifelj zaključil plesno zgodbo

melania donald trump, vladimir putin Svet24.si

VIDEO: Neprecenljiv izraz na Melaniinem obrazu ob ...

pravljična ženska, voda Petisvet

Ponovite to besedo 100 krat dnevno in glejte, kaj ...

profimedia-0377285224 Svet24.si

Zaposleni delajo le štiri dni, plačani pa so za ...

sasa lešnjek Svet24.si

FOTO: Ambiciozna zvezda Briljantine ljubi osem let...

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Žena Isaaca Palme presenetila s čudovito novico

meghan markle, princ harry Njena.si

Ste vedeli, koliko Meghan Markle zapravi za svoja ...

Kaj o tebi razkrivajo tvoje prsi?

Oblika tvojih prsi nam pove o tebi marsikaj.

Si vedela, da lahko na osnovi oblike svojih prsi, prepoznaš svoj karakter? To ni nikakršna šala. Razkrivamo, kaj naj bi o posameznici sporočala določena oblika prsi oziroma kakšen značaj ji le-ta pripisuje. Zaupaj nam, če ta opis drži tudi v tvojem primeru.

Majhne okrogle prsi
Punce, ki imate majhne, okrogle a čvrste prsi ste zelo prijazne in vedno pripravljene priskočiti na pomoč. Prav tako ste zelo uspešne, delovne in zagnane. S stresom se brez težav soočate in se ne ustrašite nikakršnega izziva. Pravijo, da ste tudi zelo zveste partnerice.

Velike okrogle prsi
Imaš velike in okrogle prsi? Potem si punca eksperimentov. Si oseba, ki ne maraš rutine in monotonosti. Zelo rada potuješ in spoznavaš nove kulture. Kar se tiče ljubezni pa ne maraš utesnjenosti. Sovražiš, če te fant 'komandira' in ti postavlja pogoje.

Prsi hruškaste oblike
Si lastnica prsi, ki so hruškaste oblike? Potem si oseba, ki želiš, da je vedno vse po tvoje. Prepričana si vase in v svoje delo. Si zelo samostojna, pametna in sposobna. Prav tako si ljubiteljica zabave in smeha.

Ovalna oblika prsi
Če imaš ovalne prsi, ti lahko rečemo, kar 'neustrašna'. To pa zato, ker si osvobojena vseh stereotipov, tabujev, predsodkov. Si oseba, ki zagovarjaš pravice in svobodo vsakega posameznika. Drugačnost te ne moti. Je res, da si prava zapeljivka in da znaš čisto vsakemu fantu zmešati glavo?