tanja žagar Odkrito.si

Tanja Žagar tega ni mogla obdržati zase!

Veliki horoskop 2014 Svet24.si

Horoskop za petek, 21. septembra

Jesen Petisvet

Čaka nas pretresljiva jesen 2018!

javno stranišče ptuj Svet24.si

Bo na Ptuju poslej še bolj "smrdelo"?

IMG_5081 Svet24.si

Kemal iz serije Moja boš bo prvič postal očka

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

tina maze2 Njena.si

Najboljše poletje Tine Maze

Kaj o tebi razkrivajo tvoje prsi?

Oblika tvojih prsi nam pove o tebi marsikaj.

Si vedela, da lahko na osnovi oblike svojih prsi, prepoznaš svoj karakter? To ni nikakršna šala. Razkrivamo, kaj naj bi o posameznici sporočala določena oblika prsi oziroma kakšen značaj ji le-ta pripisuje. Zaupaj nam, če ta opis drži tudi v tvojem primeru.

Majhne okrogle prsi
Punce, ki imate majhne, okrogle a čvrste prsi ste zelo prijazne in vedno pripravljene priskočiti na pomoč. Prav tako ste zelo uspešne, delovne in zagnane. S stresom se brez težav soočate in se ne ustrašite nikakršnega izziva. Pravijo, da ste tudi zelo zveste partnerice.

Velike okrogle prsi
Imaš velike in okrogle prsi? Potem si punca eksperimentov. Si oseba, ki ne maraš rutine in monotonosti. Zelo rada potuješ in spoznavaš nove kulture. Kar se tiče ljubezni pa ne maraš utesnjenosti. Sovražiš, če te fant 'komandira' in ti postavlja pogoje.

Prsi hruškaste oblike
Si lastnica prsi, ki so hruškaste oblike? Potem si oseba, ki želiš, da je vedno vse po tvoje. Prepričana si vase in v svoje delo. Si zelo samostojna, pametna in sposobna. Prav tako si ljubiteljica zabave in smeha.

Ovalna oblika prsi
Če imaš ovalne prsi, ti lahko rečemo, kar 'neustrašna'. To pa zato, ker si osvobojena vseh stereotipov, tabujev, predsodkov. Si oseba, ki zagovarjaš pravice in svobodo vsakega posameznika. Drugačnost te ne moti. Je res, da si prava zapeljivka in da znaš čisto vsakemu fantu zmešati glavo?