Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Mora biti v ljubezni tudi prijateljstvo?

10. 4. 2018; 05.00
Avtor: K.M.
TEEN-LOVE-teenagers-29352027-1400-790
Meja je tanka in težko prepoznavna.

Ljubezen se lahko razvije na najrazličnejših krajih in ob najrazličnejših trenutkih. Razvije se lahko ob presenetljivih osebah in morda boš celo presenečena, ko boš spoznala, kdo je tista oseba, o kateri lahko govoriš kot o ljubezni svojega življenja. Včasih se celo zgodi, da si zaljubljena v svojega najboljšega prijatelja. Ampak pozor, biti moraš previdna.

1. Razlika je v tem, ali si zaljubljena v najboljšega prijatelja, ki je to že nekaj časa in sedaj ti občutiš tiste občutke, ki bi lahko namigovali na ljubezen. To je zelo pogost ppojav, saj se z njem veliko družiš, sta dnevno v interakciji in ker je tvoj najboljši prijatelj, ga imaš zagotovo rada. Takrat moraš resnično paziti, ali je ta oseba tista, v kateri najdeš občutke ljubezni, ali si preprosto zgolj zmedena.
2. Po drugi strani se lahko tvoja ljubezen do fanta spremeni v to, da ta isti fant postane tvoj najboljši prijatelj. Tudi tokrat pa moraš paziti. Si še zaljubljena, ali je vajin odnos postal samo še prijateljski.
3. Najlepše je, če sta ti in tvoj fant, istočasno zaljubljena in istočasno najboljša prijatelja. En v drugem bosta tako našla podporo, tolažbo, odobravanje in tista čustva, ki jih v drugih ljudeh ne boš odkrila.

Bodi pazljiva!

prejšnji članek
Kako ti je ta pesem všeč v izvedbi BQL?
Obsedena!
Kako ti je ta pesem všeč v izvedbi BQL?
naslednji članek
Tako se zabava Ariana Grande
Obsedena!
Tako se zabava Ariana Grande
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska