mojca fatur Odkrito.si

Partnerica Klemna Slakonje o ozadju "nerazumne" ...

molk naslovnica Foto Ziga Culiberg (1) Svet24.si

Miša Molk o življenju, hčerki in moških

duhovna Petisvet.si

Karma je dela svoje, a to, kar bo še naredila ...

csd, center za socialno delo Svet24.si

CSD pred zlomom: z motorko nad socialne delavce!

Horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: z lopatami do konca

NIck JOnas Najstnica.si

Nick Jonas priznal, da si želi otroka

franko bajc Njena.si

Franko priznal, kaj mu je pomagalo do zmage

Mora biti v ljubezni tudi prijateljstvo?

Meja je tanka in težko prepoznavna.

Ljubezen se lahko razvije na najrazličnejših krajih in ob najrazličnejših trenutkih. Razvije se lahko ob presenetljivih osebah in morda boš celo presenečena, ko boš spoznala, kdo je tista oseba, o kateri lahko govoriš kot o ljubezni svojega življenja. Včasih se celo zgodi, da si zaljubljena v svojega najboljšega prijatelja. Ampak pozor, biti moraš previdna.

1. Razlika je v tem, ali si zaljubljena v najboljšega prijatelja, ki je to že nekaj časa in sedaj ti občutiš tiste občutke, ki bi lahko namigovali na ljubezen. To je zelo pogost ppojav, saj se z njem veliko družiš, sta dnevno v interakciji in ker je tvoj najboljši prijatelj, ga imaš zagotovo rada. Takrat moraš resnično paziti, ali je ta oseba tista, v kateri najdeš občutke ljubezni, ali si preprosto zgolj zmedena.
2. Po drugi strani se lahko tvoja ljubezen do fanta spremeni v to, da ta isti fant postane tvoj najboljši prijatelj. Tudi tokrat pa moraš paziti. Si še zaljubljena, ali je vajin odnos postal samo še prijateljski.
3. Najlepše je, če sta ti in tvoj fant, istočasno zaljubljena in istočasno najboljša prijatelja. En v drugem bosta tako našla podporo, tolažbo, odobravanje in tista čustva, ki jih v drugih ljudeh ne boš odkrila.

Bodi pazljiva!