tanja žagar Odkrito.si

Tanja Žagar tega ni mogla obdržati zase!

Veliki horoskop 2014 Svet24.si

Horoskop za petek, 21. septembra

Jesen Petisvet

Čaka nas pretresljiva jesen 2018!

javno stranišče ptuj Svet24.si

Bo na Ptuju poslej še bolj "smrdelo"?

IMG_5081 Svet24.si

Kemal iz serije Moja boš bo prvič postal očka

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

tina maze2 Njena.si

Najboljše poletje Tine Maze

Mora biti v ljubezni tudi prijateljstvo?

Meja je tanka in težko prepoznavna.

Ljubezen se lahko razvije na najrazličnejših krajih in ob najrazličnejših trenutkih. Razvije se lahko ob presenetljivih osebah in morda boš celo presenečena, ko boš spoznala, kdo je tista oseba, o kateri lahko govoriš kot o ljubezni svojega življenja. Včasih se celo zgodi, da si zaljubljena v svojega najboljšega prijatelja. Ampak pozor, biti moraš previdna.

1. Razlika je v tem, ali si zaljubljena v najboljšega prijatelja, ki je to že nekaj časa in sedaj ti občutiš tiste občutke, ki bi lahko namigovali na ljubezen. To je zelo pogost ppojav, saj se z njem veliko družiš, sta dnevno v interakciji in ker je tvoj najboljši prijatelj, ga imaš zagotovo rada. Takrat moraš resnično paziti, ali je ta oseba tista, v kateri najdeš občutke ljubezni, ali si preprosto zgolj zmedena.
2. Po drugi strani se lahko tvoja ljubezen do fanta spremeni v to, da ta isti fant postane tvoj najboljši prijatelj. Tudi tokrat pa moraš paziti. Si še zaljubljena, ali je vajin odnos postal samo še prijateljski.
3. Najlepše je, če sta ti in tvoj fant, istočasno zaljubljena in istočasno najboljša prijatelja. En v drugem bosta tako našla podporo, tolažbo, odobravanje in tista čustva, ki jih v drugih ljudeh ne boš odkrila.

Bodi pazljiva!