rifelj 1 Odkrito.si

Gašper Rifelj zaključil plesno zgodbo

melania donald trump, vladimir putin Svet24.si

VIDEO: Neprecenljiv izraz na Melaniinem obrazu ob ...

pravljična ženska, voda Petisvet

Ponovite to besedo 100 krat dnevno in glejte, kaj ...

profimedia-0377285224 Svet24.si

Zaposleni delajo le štiri dni, plačani pa so za ...

sasa lešnjek Svet24.si

FOTO: Ambiciozna zvezda Briljantine ljubi osem let...

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Žena Isaaca Palme presenetila s čudovito novico

meghan markle, princ harry Njena.si

Ste vedeli, koliko Meghan Markle zapravi za svoja ...

Mora biti v ljubezni tudi prijateljstvo?

Meja je tanka in težko prepoznavna.

Ljubezen se lahko razvije na najrazličnejših krajih in ob najrazličnejših trenutkih. Razvije se lahko ob presenetljivih osebah in morda boš celo presenečena, ko boš spoznala, kdo je tista oseba, o kateri lahko govoriš kot o ljubezni svojega življenja. Včasih se celo zgodi, da si zaljubljena v svojega najboljšega prijatelja. Ampak pozor, biti moraš previdna.

1. Razlika je v tem, ali si zaljubljena v najboljšega prijatelja, ki je to že nekaj časa in sedaj ti občutiš tiste občutke, ki bi lahko namigovali na ljubezen. To je zelo pogost ppojav, saj se z njem veliko družiš, sta dnevno v interakciji in ker je tvoj najboljši prijatelj, ga imaš zagotovo rada. Takrat moraš resnično paziti, ali je ta oseba tista, v kateri najdeš občutke ljubezni, ali si preprosto zgolj zmedena.
2. Po drugi strani se lahko tvoja ljubezen do fanta spremeni v to, da ta isti fant postane tvoj najboljši prijatelj. Tudi tokrat pa moraš paziti. Si še zaljubljena, ali je vajin odnos postal samo še prijateljski.
3. Najlepše je, če sta ti in tvoj fant, istočasno zaljubljena in istočasno najboljša prijatelja. En v drugem bosta tako našla podporo, tolažbo, odobravanje in tista čustva, ki jih v drugih ljudeh ne boš odkrila.

Bodi pazljiva!