Svoboda je pomembna

Čeprav obožuješ svojega fanta, je svoboda najbolj pomemben faktor v vezi.

Zaljubila si se in ta tvoja ljubezen je postal tudi tvoj fant. Zmenki, druženja, skupne večerje pri domačih, večerni obiski kina, spoznavanje prijateljev, obiskovanje med šolskimi odmori in drugo skupno preživljanje skupnega časa je postalo nekaj vsakdanjega, obveznega. Kar naenkrat pa imaš vsega dovolj!

Ne smeš takoj pomisliti, da je nekaj v vajini vezi narobe. Fanta videvaš ob vseh možnih priložnostih in morda si se pričela enostavno zavedati, da pogrešaš svojo družino, prijatelje in čas, ki si ga preživela sama. Čeprav se z njim zelo rada učiš, pa si ugotovila, da si več odnesla od samostojnega soočenja s snovjo. Opazila pa si, da ti gre ob številnih situacijah kar malce na živce.
Brez panike!
To je nekaj povsem vsakdanjega. Svoboda je čas, ki ga nujno potrebuješ, zato jo brez slabe vesti zahtevaj.

Kaj storiti, če fant ne želi popustiti?
Dejstvo, da želi fant še vedno vse proste trenutke preživeti s tabo, ti mora laskati. Vseeno pa bodi vztrajna. Razlog za njegovo obnašanje sta predvsem zaljubljenost in ljubosumje. Oba pojma pa moraš omiliti. Dokaži mu, da ga še vedno obožuješ, vendar imaš tudi druge obveznosti, ki jih ne smeš več zanemarjati. Razloži mu tudi, da se mora tudi on družiti s svojimi prijatelji in ne samo s tabo.

Ko bosta nadaljevala v slogi, bo vajena veza še bolj vesela.