spela ponomarenko Odkrito.si

Uspešna slovenska športnica drugič noseča!

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 24. maja

meghan markle Svet24.si

Ne, Meghan Markle ne bodo pustili na miru. Znova ...

zvonka hocevar Svet24.si

Napačno je parkirala, zato jo skuša odpustiti

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

lado bizovicar Njena.si

Lado Bizovičar šokiral mnoge

indira in teja Njena.si

Indira postala žrtev znane slovenske mamice

Nekdanji je prepovedan

Nasvet, ki te bo rešil pred žalostjo.

Bil je popoln in ti si ga oboževala. Zasipal te je s pokloni, ob njem si se počutila posebno, počutila si se, kot da je del tebe. nato pa bum! Sprememba v obnašanju. Ni te več spoštoval. Nisi vedela, kaj počne in kaj želi. Vajina zveza ni bila več tako zelo 'prikupno zatrepana', kot je bila na začetku. Vsemu temu pa je sledilo neizbežno: Oboževani fant je postal bivši fant.

Sedaj pa je čas, ko se moraš zavedati, da je ta fant prepovedan. Še posebej, če te je s svojimi dejanji prizadel in te ni več spoštoval. Resnično misliš, da bi bilo lahko drugače, da se lahko tako zelo spremeni, da bo sedaj vse ok?

Najlažje je, da se vrneš k njemu. poznaš njegove navade, ob njem si sproščena in ni se ti potrebno prilagajati. ni te sram vsakdanjih stvari, saj veš, da on ve, da jih počneš. Vendar zakaj?
Dobro razmisli, kaj je šlo narobe. ZAKAJ sta zvezo prekinila? Lahko si stvari tudi zapišeš. Kolikokrat si jokala, kolikokrat te je prizadel, kako si se počutila ob razhodu, kako se je obnašal do tebe, kaj te je prizadelo, zakajsi bila ljubosumna ...
Ko boš imela vse zapisano na enem mestu, boš morda spoznala, da je čas, da vse skupaj preboliš. Nekaj časa bodi samska. Potem pa prični s spoznanvanjem novih fantov. Tvoj princ na belem konju te čaka za vogalom!