vunjak 2 Odkrito.si

Boleči spomini Dejana Vunjaka: z mislijo nanj ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 21. avgusta

prosperity spell Petisvet

Astro nasveti: od 20.8. do 26.8.2018

Mala malina 1 Svet24.si

FOTO: Za trenutek se je še predramila … Ko jo ...

sir egipt Svet24.si

FOTO: Arheologi našli tole čudo: ugotovili, da ...

Justin Bieber Najstnica.si

To je Bieberjev dojenček

Jure in Alenka Kosir Njena.si

Zaradi tega Alenka Košir še vedno joka

Nekdanji je prepovedan

Nasvet, ki te bo rešil pred žalostjo.

Bil je popoln in ti si ga oboževala. Zasipal te je s pokloni, ob njem si se počutila posebno, počutila si se, kot da je del tebe. nato pa bum! Sprememba v obnašanju. Ni te več spoštoval. Nisi vedela, kaj počne in kaj želi. Vajina zveza ni bila več tako zelo 'prikupno zatrepana', kot je bila na začetku. Vsemu temu pa je sledilo neizbežno: Oboževani fant je postal bivši fant.

Sedaj pa je čas, ko se moraš zavedati, da je ta fant prepovedan. Še posebej, če te je s svojimi dejanji prizadel in te ni več spoštoval. Resnično misliš, da bi bilo lahko drugače, da se lahko tako zelo spremeni, da bo sedaj vse ok?

Najlažje je, da se vrneš k njemu. poznaš njegove navade, ob njem si sproščena in ni se ti potrebno prilagajati. ni te sram vsakdanjih stvari, saj veš, da on ve, da jih počneš. Vendar zakaj?
Dobro razmisli, kaj je šlo narobe. ZAKAJ sta zvezo prekinila? Lahko si stvari tudi zapišeš. Kolikokrat si jokala, kolikokrat te je prizadel, kako si se počutila ob razhodu, kako se je obnašal do tebe, kaj te je prizadelo, zakajsi bila ljubosumna ...
Ko boš imela vse zapisano na enem mestu, boš morda spoznala, da je čas, da vse skupaj preboliš. Nekaj časa bodi samska. Potem pa prični s spoznanvanjem novih fantov. Tvoj princ na belem konju te čaka za vogalom!