nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Anja Širovnik na trg poslala lasten lepotni dogodek

22. 10. 2023; 07.03
Avtor: K.M.
Anja Širovnik

Anja Širovnik foto: M24

"Zmagovalka" prve sezone resničnostnega šova Sanjski moški Anja Širovnik je že tedne napovedovala novo poslovno potezo, ki je zdaj tudi uradno predstavljena na trgu.

In s čim se bo Anja zdaj ukvarjala? Podala se je namreč v lepotne vode, saj bo na trg poslala kolekcijo izdelkov Lip Oil oziroma olj za ustnice. "Z največjim ponosom ti predstavljam Ansy Cosmetics Lip OIL, v 3 čudovitih odtenkih. Moja želja je, da se vsaka ženska, ki uporabi moje izdelke, počuti kot najboljša različica sebe - sijoča, samozavestna, ljubljena," je Anja zapisala na družbenem omrežju in ob tem objavila še prvi promocijski video. Zaenkrat bodo na voljo v treh odtenkih.

Kakšne pa so cene?

Anja je trgu za začetek predstavila tri različna olja za ustnice - Dreamy glow, Pinky boom in Cherry kiss, na voljo pa so tudi v paketu. Cena posameznih izdelkov je 16,99 evra, cena kompleta vseh treh pa 45,99 evra. "Vsak izdelek, ki ga ustvarim, je narejen z ljubeznijo in predanostjo. Moje srce se preliva v vsako embalažo, vsako formulo, vsak odtenek. Moja želja je, da se vsaka ženska, ki uporabi moje izdelke, počuti kot najboljša različica sebe – sijoča, samozavestna, ljubljena," je o svojih izdelkih na spletni strani oziroma trgovini zapisala Anja. 

Kaj točno je Lip Oil?

Lip oil je običajno obogaten z vlažilnimi sestavinami, kot so olja jojobe, argana, kokosa ali mandljev, ki pomagajo vlažiti in negovati suhe ustnice. Ustnicam daje sijaj, podoben sijaju za ustnice, vendar brez lepljive teksture. Rezultat je naraven, sijoč videz. Za razliko od nekaterih balzamov za ustnice ali sijajev za ustnice je lip oil običajno lažji in se hitro vpije, kar ustnicam daje občutek udobja.

prejšnji članek
Pokaži svetu svojo edinstvenost
Top Smrklja
Pokaži svetu svojo edinstvenost
naslednji članek
Charli D’Amelio in njen fant Landon Barker si nenehno izmenjujeta oblačila
Obsedena!
Charli D’Amelio in njen fant Landon Barker si nenehno izmenjujeta oblačila
Preberite tudi