pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Naj vaša lepota zasije z vrhunskimi kozmetičnimi izdelki

11. 7. 2023; 03.11
Avtor: Oglasno sporočilo
close-up-smiley-woman-using-serum
Privoščite svoji lepotni rutini nego s podpisom ženstvenosti in kakovosti.

Zagotovo se boste strinjali, da nega obraza in kože potrebuje posebno pozornost. Pri tem je nadvse pomembno, da izberete kakovostne izdelke, ki so primerni vašemu tipu kože. Pred nakupom pa je priporočljivo tudi, da se vprašate, kakšne izdelke sploh potrebujete in ob kakšni priložnosti jih boste uporabljali. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, katere izdelke izbrati, da boste poskrbeli za celovito lepotno razvajanje.

Na spletni strani parfumerije Douglas lahko izbirate med različnimi lepotnimi izdelki. V ponudbi so tako ličila, geli, dišave in drugi lepotni pripomočki, med katerimi boste zagotovo našli kaj zase. Drogerija se ponaša s pestro izbiro najrazličnejših izdelkov priznanih blagovnih znamk, ki jih odlikuje večletna tradicija in vrhunska kakovost.

Pri izbiri izdelkov naj vas vodi vaš tip kože

V primeru, da iščete vrhunsko podlago za obraz ali pa izbirate nov korektor, pobrskajte po ponudbi izdelkov francoske znamke Sisley. Odločate se lahko med različnimi odtenki in teksturami, poskrbite pa, da boste izbrali izdelek, ki bo ustrezal vašemu tipu kože. V ponudbi so tudi vlažilne kreme s podpisom Sisleyja, s katerimi boste poskrbeli za ustrezno vlažnost kože in dosegli mladosten videz.

Razkošna negovalna linija za vsakogar

Številne ženske pri izbiri lepotnih pripomočkov prisegajo na vrhunsko kakovost blagovne znamke Estée Lauder. Ponaša se namreč z veliko izbiro različnih ličil in kozmetičnih izdelkov, poleg šmink in senčil pa ponujajo celotno paleto različnih dišav, krem in izdelkov razkošne negovalne linije, s katero boste poskrbele za dovršen videz in dobro počutje.

Ne pozabite na večno klasiko

Med prave modne guruje, ki sodijo v sam vrh vrhunske ponudbe kozmetike, pa sodi francoska znamka Yves Saint Laurent, ki ne navdušuje le na modnih pistah. Maskara, šminka ali pa puder, ličila z logotipom YSL odlikuje prestiž, ženstvenost in večna eleganca. Prepričani ste lahko, da boste z izbiro lično zapakiranih ličil, odetih v svetleče zlato, jemali dih, kjerkoli se boste pojavili. Z eno potezo boste poskrbeli za samozavesten nastop in nepogrešljivo ženstveno podobo, po kateri si vas bodo zapomnili.

prejšnji članek
Luka Basi poskrbel za večer poln presežkov
Obsedena!
Luka Basi poskrbel za večer poln presežkov
naslednji članek
Torbica, ki si jo želi vsaka!
Lepotičenje
Torbica, ki si jo želi vsaka!
Preberite tudi