klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Spomladanske jakne, s katerimi boš zagotovo privabil poglede

26. 3. 2023; 09.30
Avtor: oglasno sporočilo
levis-jakne-stay-loose-type-2
Čas hitro beži, kajne? Pomlad je že za vogalom in nanjo se je priporočljivo pripraviti že danes. Vsak ljubitelj streetwear mode bo iz omare kaj kmalu potegnil svoje najljubše superge in majice, pomladno obdobje pa se enostavno ne da preživeti še brez enega elementa - prehodnih jaken. V nadaljevanju ti bomo podali nekaj predlogov, katere spomladanske jakne priporočamo za letošnjo sezono, da boš z njihovo pomočjo privabil poglede čisto vseh mimoidočih. Oglej si naše predloge za urbani slog znanih blagovnih znamk tako zanj kot zanjo.

Moške spomladanske jakne

Katere moške spomladanske jakne bodo spomladi 2023 kraljevale na mestnih ulicah? Vse kaže, da bodo letošnji hit vetrovke, vendar pozor - poleg klasičnih, kot je model Sport DNA znamke Champion, v ospredje prihajajo tudi vetrovke, ki se navezujejo na košarkaški svet. Takšne modele, ki so jim dodani tudi zapenjanje na gumbe, žepi, visoki ovratniki in logotipi košarkarskih ekip, med drugim ponuja znamka Nike - poglej si predvsem modela Los Angeles Lakers in Chicago Bulls. Vsekakor si oglej tudi prehodne jakne, ki se navezujejo na druge športe. Baseball jakne lahko najdeš med ponudbo znamk Vans, New Era in ellesse, če pa ti je bolj všeč brezčasen model coach jakne, ti priporočamo adidas Coach Jacket. Pogled boš pritegnil tudi z moško spomladansko srajčno jakno, po možnosti brez potiskov in v naravni barvi - take modele lahko najdeš pri znamki New Balance. Odlična izbira so tudi džins jakne. Želiš najti popoln dodatek k svojim urbanim kompletom? Za prihajajočo pomlad ti priporočamo jakne znamke Levi's, vključno z ikonično trucker jakno.

Ženske spomladanske jakne

Med spomladanskimi vrhnjimi oblačili za ženske prevladujejo predvsem ženske spomladanske jakne znamke Nike s košarkaškim pridihom. Letošnji hit sezone je kratka jakna iz najlona s pokončnim ovratnikom in logotipi legendarne košarkaške ekipe. Katera te bo prepričala, črna Brooklyn Nets Courtside ali modra Los Angeles Lakers Courtside? Odlična izbira so tudi spomladanske jakne znamke Jordan v ikoničnem bomber kroju v vsestranski črni ali bež barvi. Tudi vetrovka je lahko odlična dopolnitev kompletov za prve tople dni. Za te dni vsekakor priporočamo adidasov model Windbreaker v črni barvi, s tremi črtami na ramenih, kapuco in velikim logotipom Trefoil na hrbtu. Vse kaže, da bodo še naprej modne tudi jakne iz džinsa, zato je skrajni čas, da si eno prisvojiš tudi ti, če je slučajno še nimaš. Tu je izbira znamke samoumevna - Levi's! Jakna iz džinsa v cropped ali podaljšanem kroju? Izbira je povsem tvoja!

Jakne za pomlad - kje jih kupiti in s čim jih nositi?

Se sprašujete, kje kupiti spomladanske jakne, ki se bodo padale k uličnemu stilu in večini vaših oblačil? Najboljše modele poišči v streetwear trgovinah, kot je trgovina Sizeer. Poleg prehodnih jaken si lahko ogledaš tudi ponudbo obutve, oblačil in dodatkov. Opremi svojo omaro z novimi supergami, športnimi copati, trenirkami, majicami, pajkicami, oblekami, baseball kapami in klobuki, in potem... pozdravi pomlad v mestu v najboljšem looku! In ne pozabi, če se odločiš za priročno spletno nakupovanje v trgovini Sizeer, imaš brezplačno dostavo za vsa naročila nad 45 EUR.

prejšnji članek
Kolagen – eden izmed ključnih gradnikov človeškega telesa
Lepotičenje
Kolagen – eden izmed ključnih gradnikov človeškega telesa
naslednji članek
Želite elastično in sijočo kožo, goste lase, gibljive sklepe?
Lepotičenje
Želite elastično in sijočo kožo, goste lase, gibljive sklepe?
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska