stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Ali pogosto hodite ven ob koncu tedna? Nightography vam bo pomagala narediti odlične posnetke vaših najlepših trenutkov s prijatelji

14. 3. 2023; 08.33
Avtor: oglasno sporočilo
Galaxy S23 Ultra_Lifestyle_07_LI
Mladost je norost in proste večere ob vikendih, po dolgem delovnem ali šolskem tednu, je res treba izkoristiti. Ne glede na to, ali greste na zabavo v klub, večerjo v restavracijo ali le v bar s prijateljicami so to trenutki, ki so enkratni. So trenutki, ki si jih želimo podoživljati znova in znova, zato si jih ne dovolimo izgubiti.

A ustvarjanje dobrih fotografij v slabih svetlobnih pogojih je lahko pravi izziv, zlasti s kamero pametnega telefona, ki ima omejene zmogljivosti. Na srečo je tu nova Samsung Galaxy S serija pametnih telefonov, ki prinaša tri izjemne telefone: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ in Galaxy S23 ter spreminja pravila igre s funkcijo Nightography.

Se gremo slikat?

Telefon je postal fotoaparat, ki ga imamo vedno pri sebi in s katerim zabeležimo vse trenutke, ki jih želimo spremeniti v večne spomine. Celotna Galaxy S23 serija prinaša izboljšane kamere. Glavna zvezda fotografije pa je 200 MP Adaptive Pixel senzor pri modelu Galaxy S23 Ultra. Uporabniku omogoča ustvariti neverjetne fotografije v vseh svetlobnih pogojih kot pri profesionalnih fotoaparatih.

Ena od izstopajočih funkcij, zasnovana za izboljšanje kakovosti fotografij, posnetih v okoljih s šibko svetlobo je funkcija Nightography. Gre za izboljšano funkcijo kamere, ki s pomočjo umetne inteligence obdeluje drobne podrobnosti in barve za ustvarjanje visoko kakovostnih fotografij v temi. Predstavljajte si, da posnamete skupinsko fotografijo v slabo osvetljenem baru, fotografija pa je jasna in svetla z ujeto vsako podrobnostjo. Ali pa, da v klubu posnamete selfi z najboljšo prijateljico, nastala fotografija pa je ostra in živahna ter poudari vaš make-up in obleko. S funkcijo Nightography vam ni treba skrbeti za zamegljene ali zrnate fotografije, saj se kamera samodejno prilagodi svetlobi in ustvari ostre in živahne slike. 

Ker brez selfijev ne gre, je zato tu super HDR selfie kamera, ki s samodejnim ostrenjem ustvari res epske portrete ali skupinske selfije. Za zahtevnejše fotografe, ki želijo fotografije dodelati po tem, ko so jih posneli, aplikacija Expert Raw na napravah Galaxy prinaša profesionalne možnosti snemanja v formatu RAW in JPEG. Za opazovanje in snemanje zvezdnega neba pa ta aplikacija prinaša še opcijo Astrophoto s katero boste lahko posneli Mlečno cesto in čudovito zvezdno nebo, ne da bi za to potrebovali posebno fotografsko opremo.

Modne barve in večna eleganca

Vsi trije telefoni so kupcem na voljo v štirih moderno elegantnih barvah: fantomsko črni, kremni, barvi sivke in zeleni. Dizajn telefonov je še bolj dovršen. Osnovna modela, Galaxy S23 in Galaxy S23+ imata poglobljene zadnje kamere in posledično manjšo izboklino na hrbtni strani telefona. Galaxy S23 Ultra pa s svojo nekoliko manj zaobljeno obliko in na videz ostrim robovom nadaljuje izročilo priljubljene Note serije. Zapuščina te serije je tudi vgrajeno S pen pisalo, s katerimi se Ultra ponaša že od S22 serije naprej.

Dizajn, ki je oblečen v plašč trajnosti

Če je dizajn tisto, kar pritegne poglede, pa potrošniki vse več pomena dajejo izdelkom, ki so narejeni trajnostno. Te bo ta serija gotovo navdušila, saj vsebuje skupno kar 12 komponent, ki so izdelane iz recikliranih materialov, kar jih uvršča med najbolj trajnostne pametne telefone Samsung do sedaj. Materiali so narejeni iz recikliranega aluminija in stekla, plastike, ki jo najdemo v zavrženih ribiških mrežah in sodih za vodo, ter plastenk iz polietilen tereftalata (PET), medtem ko se za embalažo izdelkov uporablja 100-odstotno recikliran papir. Poleg tega je serija Galaxy S23 tudi dobitnik certifikata UL ECOLOGO®, kar dodatno potrjuje, da te naprave prispevajo k ohranjanju in ustvarjanju bolj zdravega planeta. 

Brez kompromisov pri zanesljivosti in varnosti

Dovršen dizajn in zmogljive kamere sta morda v ospredju, a ko gre za redno uporabo, mora telefon uporabnika navdušiti s svojo zmogljivostjo. Pri Galaxy S23 seriji ni kompromisov, saj vse telefone serije poganja najnovejša Snapdragon® 8 Gen 2 mobilna platforma, ki uporabniško izkušnjo dviga na povsem novo raven. Izboljšane močne baterije pa podpirajo to delovanje.

Tako ima baterija Galaxy S23 3900 mAh, Galaxy S23+ 4700 mAh, najzmogljivejši model, model Galaxy S23 Ultra, pa je opremljen s 5000 mAh baterijo. Tako ste lahko brez skrbi, da bo baterija zdržala vse naloge, ki jih boste telefonu zadali, tudi v najintenzivnejši celodnevni uporabi. Tako kot ni kompromisov pri delovanju, ne sme biti kompromisov pri varnosti podatkov. Danes imamo uporabniki v telefonu veliko osebnih podatkov. Od bančnih kartic, zdravstvenih podatkov, pa uporabniška imena in gesla za dostop do aplikacij. Galaxy S23 serija prinaša varnostni sistem Samsung Knox za visoko stopnjo zaščite. 

Posebna ponudba: YouTube vsebine brez oglasov

Ob nakupu telefona Galaxy S23 serije vam podarimo do 4 mesece brezplačne storitve YouTube Premium na vaši Samsung Galaxy napravi. Tako boste v svojih najljubših vsebinah lahko uživali brez motečih oglasov in brez omrežne povezave Wi-Fi. Več podrobnosti o akciji in vse pogoje najdete na spletni strani Samsung.

prejšnji članek
Želite elastično in sijočo kožo, goste lase, gibljive sklepe?
Lepotičenje
Želite elastično in sijočo kožo, goste lase, gibljive sklepe?
naslednji članek
Prvi multidisciplinarni kolposkopski center v Sloveniji
Obsedena!
Prvi multidisciplinarni kolposkopski center v Sloveniji
Preberite tudi