Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

V šolo z novimi supergi in navduši kot zvezda Tik Toka

18. 8. 2022; 03.25
Avtor: Oglasno sporočilo
Počitnice se počasi končujejo in kmalu bo napočil čas, ko boš morala spet stopiti skozi šolska vrata. Zakaj tega ne bi naredila z novo trendi obutvijo, ki jo najdeš v Deichmannu?

Okej, sprijazniti se boš morala, da je konec poletja in brezskrbnega pohajkovanja po morju in po domači okolici.

Ampak, poglej, saj ni vse tako hudo. Priznaj, da ti je že malo dolgčas po sošolcih, da komaj čakaš, da vidiš, kako so se med poletjem spremenili prijatelji. Ima že kdo novo punco ali fanta? Kaj pa tvoja nova pričeska, modre kitke? Misliš, da bo všeč prijateljicam? Fantje se bodo tako ali tako smejali, čeprav točno vem, da jim boš všeč.

A preden se začne šola, moraš še mamo prositi, da gresta skupaj v poslovalnico Deichmann. K sreči imajo tam tiste trendi športne superge Nike, ki jih vsi na veliko nosijo na TikToku. Pa tudi iz adidasa, točno take, kot jih ima Beyonce na eni izmed fotografij. Enostavne, ampak so res kul. Še soseda, ki gre že v zadnji letnik gimnazije, je rekla, da so ji všeč, ko sva skupaj gledali objave na Instagramu. Zdaj res ne moreš več nositi tistih otročjih rožnatih športnih čevljev, ki te povrhu vsega še tiščijo. Fantje pa itak mislijo, da je Neymar največji car, in zato nosijo superge Puma.

Bele, črne, barvne

Beli športni čevlji so zakon že nekaj let. Koliko parov jih imata mama in sestra? Res so fini, saj jih imaš lahko za v šolo ali za popoldanski potep po mestu, ko oblečeš mini krilo, ker se v začetku šole še vedno lahko nosi poletne obleke. Norenje mamic o umazanih supergah pa se itak ne bo ustavilo, ampak ona ne razume, da to najstnikov pač ne moti. Poleg belih parov pa bi bilo jeseni fino imeti tudi črne. Za k tistim temnim kavbojkam, ki jih nosijo vse starejše punce, tudi sestrina prijateljica … Videla pa sem tudi umazane roza superge Nike v Deichmannu, take, kombinirane z belo. Top so, upam, da bodo všeč tudi mami, ker na koncu jih ona plača, in komu se ljubi poslušati njene pridige. Izjemne so tudi superge iz kolekcije Peanuts, ki jih imajo v Deichmannu. Tiste bele z risbo risanega junaka Snoopyja in še nahrbtnik z risbo, ki ti bo noro všeč.

Seveda nujno potrebuješ nove športne superge za treninge in telovadbo. Mehke, udobne in moderne. Da boš pripravljena na nove izzive, morda se ti celo porodi ideja, da bi zamenjala šport. Najstnice so menda nore na nogomet in kolesarstvo. Vse bi bile evropske prvakinje v nogometu, kot so letos postale Angležinje. Uf, to bi bilo super, potem bi si lahko kupila športne superge Puma. Kako bi fantje gledali, ko bi prišla z njimi v šolo! Glavna frajerka bi bila. Manca je zadnjič dobila 150 všečkov, ko se je fotografirala v »pumicah«, pa še njene niso bile. Predstavljaj si sebe v novih supergah – zakon! Potem pa potrebuješ le še nahrbtnik Puma ali pa bel nahrbtnik Fila. Joj, težka izbira, v Deichmannu je vse res top!

Jah, nič, pred šolo bom šla naprej s prijateljicami, potem pa še z mamo v najbližjo poslovalnico Deichmann, da poiščem popolno jesensko kombinacijo čevljev in modnih dodatkov. Deichmann je številka 1 za nakup vseh modelov obutve, ki jih boš potrebovala to jesen za vrnitev v šolo!

prejšnji članek
Dobil krila in poletel proti sanjam
Obsedena!
Dobil krila in poletel proti sanjam
naslednji članek
STE PRIPRAVLJENI ZA NAJVEČJI IN NAJGLASNEJŠI AVTOMOBILISTIČNI SPEKTAKEL V SLOVENIJI?
Obsedena!
STE PRIPRAVLJENI ZA NAJVEČJI IN NAJGLASNEJŠI AVTOMOBILISTIČNI SPEKTAKEL V SLOVENIJI?
Preberite tudi