Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Kaj obleči na prvem zmenku? – modni vodnik za pripadnice nežnejšega spola

31. 8. 2022; 09.52
Avtor: Oglasno sporočilo
eobutev
Je še kaj boljšega kot veselje in tisto prav posebno vzhičenje, ki ga ne doživiš velikokrat v svojem življenju, a če imaš srečo, te v svoj objem ujame na prvem zmenku.

Sama misel na prvi zmenek prebuja metuljčke v trebuhu, riše nasmeh na ustnice, vse dokler nas ne ujame resničnost, kaj pravzaprav obleči. Preobrazba v modno kraljico zmenka je lahko popolnoma enostavna.

Prvi zmenki in prve ljubezni so same po sebi tako navdihujoče, da ob vsem iskrenem vzhičenju, preprosto zmanjka navdiha za karkoli drugega in morda ga najslabše odnese prav čut za popolno kreiranje svoje "ljubezenske oprave". Znani rek namreč pravi, da obleka naredi človeka, in trenutek, ko mora naša obleka preprosto dati vse od sebe, je zagotovo prvi zmenek. Prelevite se v kraljico dobrega počutja in izbranih modnih kosov, ki nedvomno veliko obetajo, morda celo drugi zmenek. Če kot strastna zapravljivka stavite na torbice, so Guess torbice za vas lahko prava izbira. Bogato ponudbo čudovitih torbic, si oglejte na https://eobutev.si/c/torbice/znamka:guess.


Katera so najpreprostejša pravila za prvi zmenek?

Se tudi vi sprašujete, zakaj bi pravzaprav želeli, da nekdo opazi vaša oblačila, preden zares opazi vas? Ljudje namreč radi naredimo vtis, in tisti prvi vtisi so mnogokrat zelo pomembni. Mnogi celo trdijo, da se zmenek začne že veliko prej, morda že pred samo garderobno omaro, kjer skrbno izbirate svoja oblačila, ali pa celo pred kotičkom, kjer shranjujete izbrane modne dodatke, kot so elegantne ure ali modne Guess torbice, ki so lahko glas in stas vašega videza. Zmenek za žensko se namreč začne že v njeni lastni in udobni oazi, kako pa se bo zmenek nadaljeval, pa je močno povezano z njenim počutjem. Način, da bo vaš zmenek potekal odlično ter v skladu z vašimi pričakovanji je, da se v svoji koži ter v izbrani obleki počutite odlično. Prav poseben pečat pa lahko pustijo modni dodatki, izberite elegantno ročno uro, ki jo lahko dodate vsakemu modnemu videzu. Še nimate svoje? Čudovit izbor najdete na https://eobutev.si/c/dodatki/rocne-ure/zenske.


Za prvi zmenek ne pretiravajte, bodite pristni in bodite vi. To je mogoče preprosto doseči in veliko lažje bo, če boste izbrali kose, v katerih se dobro počutite in vam je dovolj udobno, da se ne ustrašite spontanosti, s katero vas lahko preseneti vaš izbranec. Izberite kose, v katerih ste samozavestni, a dovolj skrivnostni, da ohranjate mističnost. Videz popestrite z razkošno Guess torbico, ki si jo preprosto vržete čez rame.


Kako se obleči za prvi zmenek?

Ko nekoga šele spoznavamo morda še ne vemo, kaj pričakovati, je prav, da v razmerje stopamo počasi in naj izbranec počasi odkriva naše prave barve. Na vsakem ponovnem zmenku pa poskrbimo, da ga dodobra presenetimo s svojo izvirnostjo.
Vse ljubiteljice kavbojk, ki ste vse do sedaj trdno, a zmotno verjele, da kavbojke niso prava izbira za težko pričakovani zmenek, saj so preveč vsakdanje in popolnoma neustrezne, sledi nežen opomnik, da temu ni tako. Prav te so lahko odlična izbira, saj izbrancu sporočite, da ste popolnoma vsestranske, z odličnim okusom za modo, preproste in malce nagajive. Če še niste, investirajte v dober ter uglajen par kavbojk, ki laska vašemu tipu postave. Dobrim kavbojkam lahko preprosto dodate srajco ali majico, če se bojite, da je takšna kombinacija preveč enostavna in popolnoma neizvirna, svoje upe položite v modne dodatke. Izberite modno Guess torbico, ki se odlično poda na eleganten ali celo bolj ležeren modni videz, izberite svojo najljubšo uro in vaš videz je pripravljen, srečno na prvem zmenku!

prejšnji članek
Poznaš BTS - najbolj priljubljeno fantovsko skupino na svetu?
Obsedena!
Poznaš BTS - najbolj priljubljeno fantovsko skupino na svetu?
naslednji članek
Melani Mekicar zvezda kar treh videospotov
Obsedena!
Melani Mekicar zvezda kar treh videospotov
Preberite tudi