stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Naj telefon popestri tvoje poletne počitnice

19. 5. 2022; 07.20
Avtor: Oglasno sporočilo
samsung-a53
Še zadnji mesec šole, zadnja spraševanja, testi in zaključne ocene.

Potem pa sledita težko pričakovana dobra dva meseca počitnic - brezskrben čas za preživljanje časa s prijatelji in družino ter obiskovanje bazenov in drugih lokacij, ki v vročih dneh ponujajo osvežitev. Dolgo poletje ponuja številne priložnosti za ustvarjanje čudovitih spominov, ki jih velja za vedno shraniti v obliki fotografij in video posnetkov. Ko gre za vodne vragolije, nas običajno skrbi, da se ob fotografiranju telefon ne bi zmočil in uničil. Kaj pa, če bi imeli na voljo telefon, ki mu vodni pljuski ne morejo škodovati?

Vodoodporni telefoni so nova normalnost

V Samsung A seriji so na voljo novi pametni telefoni. Galaxy A53 5G in Galaxy A33 5G vam bosta v poletje prinesla svežino, z dizajnom in barvami pa navdušila vse okrog vas.

Odpornost na vodo in prah po standardu IP67[1] zagotavlja večjo vzdržljivost in varnost. Ob vodnih pljuskih pa tudi ob padcu v reko se delovanje ne bo poslabšalo, zato bo vaše preživljanje prostega časa ob vodi resnično poletno in brez skrbi. S 16,5 centimetrov (6,5 palcev) velikim zaslonom Galaxy A53 5G in 16,25 centimetrov (6,4 palcev) pri Galaxy A33 5G boste tako posneli čudovite fotografije, hkrati pa si organizirali svoj dan. Z FHD+ tehnologijo bodo vsakodnevne vsebine videti neverjetno ostre, jasne in razločne. Zunanjost je modna, funkcionalna in trajnostna. Tanek okvir naprave ustvarja gladek in eleganten videz, zasnova Ambient Edge pa fotoaparat brezhibno združuje z ohišjem telefona. Galaxy A53 5G in Galaxy A33 5G imata trpežno Corning® Gorilla® Glass 5 in Super AMOLED zaslon.

Zmogljivi bateriji telefona Galaxy A53 5G in A33 5G bosta zdržali do dva dni, kar je dandanes redko, saj pametne telefone uporabljamo praktično neprestano.Načrtujete kampiranje ob reki, kjer ni dostopa do elektrike? Z novim pametnim telefonom je ne boste tako hitro potrebovali. Zadnji trije modeli A serije so opremljeni z baterijo, ki omogoča do dvodnevno delovanje in 25-vatnim super hitro polnjenje.

V objektiv ujemite tudi vodne trenutke

Pri Galaxy A53 5G zmogljiv in popolnoma nov 5nm procesor z umetno inteligenco omogoča, da je tudi vsaka slika videti odlično. Sistem štirih kamer ima 64 MP OIS kamero, in tehnologijo VDIS, ki vsakokrat posname jasne in ostre posnetke. Za selfije pa skrbi sprednja kamera z visoko ločljivostjo 32 MP. Več načinov fotografiranja omogoča različne pristope. »Zabava« (Fun mode), »Preoblikovanje fotografij« (Photo Remaster) in »Brisanje predmetov« (Object eraser) so le nekatere funkcije, ki bodo poudarile vaše fotografije in jih naredile primernejše za objavo in deljenje z vašimi sledilci in prijatelji. Zamisli si, kako dobre bodo z novim telefonom poletne slike v kopalkah, ob ali v vodi.

Iščete ugodnejšo rešitev?

Samsung Galaxy A13 prav tako posname odlične fotografijesaj nudi kamere ločljivosti 50 MP (glavna), 5 MP (ultra širokokotna), 2 MP (makro) in 2 MP (globinska). Ultra širokokotna kamera s 123-stopinjskim pogledom vidi svet podobno kot človeško oko in tako omogoča fotografiranje z boljšo perspektivo, z globinsko kamero lahko izpostavite želeni objekt, s sprednjo z 8 MP pa boste resnično dodali še piko na i.

Galaxy A13, je še en izmed članov serije A, cenovno dostopen vsakomur. Ima še večji zaslon kot prva omenjena člana A serije. S kar 16,8 centimetrov (6,6 palcev) brezkončnim V zaslonom ponuja še več prostora za igranje. Dodatne informacije o telefonih in A seriji najdete tukaj.

Dodatne ugodnosti

Če ste že lastnik katerega izmed novih pametnih telefonov A serije ali se odločate za nakup, ne pozabite, da imate poleg dostopa do vrhunske strojne opreme za obdobje štirih mesecev  tudi brezplačen dostop do Youtube Premium. Ta vam omogoča, da na telefonu v omrežju 5G v različnih glasbenih in video vsebinah uživate brez nadležnih oglasov in povezav, hkrati pa lahko minimizirate v ozadje in bo poskrbljeno za glasbeni ambient, medtem ko boste opravljali druge naloge. Ponudba je na voljo do 1. septembra 2022.

Več o dostopu do Youtube Premium si lahko preberete na https://www.samsung.com/si/offer/youtube-premium-promo-2021/.

Sinhronizirajte svojo poletno galerijo s storitvijo OneDrive in uživajte v 6 mesecih s 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku OneDrive z Galaxy A33 in A53 5G. Več o promociji si preberite tukaj.

[1] Temelji na preskusnih pogojih za potopitev v do 1 m sladke vode za največ 30 minut. Ni priporočljivo uporabljati na plažah, v bazenih ali v bližini milne vode. Varen le pred nizkim vodnim pritiskom. V stiku z vodo izperite in osušite napravo.

prejšnji članek
Najbolj hud TikTok izziv pri nas
Obsedena!
Najbolj hud TikTok izziv pri nas
naslednji članek
S festivalom Sea Star se uradno začenja poletje
Obsedena!
S festivalom Sea Star se uradno začenja poletje
Preberite tudi