Ruski predsednik Vladimir Putin Svet24.si

VIDEO: Putin naj bi imel tri dvojnike, po tem jih ...

Ragnitz, neznan plin Svet24.si

FOTO: Alarm streljaj od slovenske meje, na nebu se...

Branko Marinič Necenzurirano

Župan skriva, komu je prodal zemljo, ki jo ...

ales-primc_bobo Reporter.si

Še en Primčev referendum ni mogoč: pridružitev...

cene prevc pm Ekipa24.si

Presenečenje! Eden najboljših Slovencev se ...

vid2 Odkrito.si

Vid Valič - Ko te preveč ženskih imen spomni na...

nzs tk Ekipa24.si

NZS na pomoč pri predsedniških volitvah! ...

Si že podlegla tie dye trendu?

V modi mavrico največkrat ponazarja tie dye modni trend.

Tie-Dye trend

Tie-Dye trend

Foto: Promocijski material

Drznost. Vpadljivost. Barvitost. Vse našteto se skriva v eni liniji obutve. Crocs navdušuje z novo Tie-Dye linijo kul obutve, kjer s svojo igrivostjo presegajo vse starosti in spole. Svojo modno zgodbo Crocs to poletje nadaljuje s pisanimi vzorci in Jibbitz priponkami, ki vsakemu posamezniku omogočajo, da izraža svojo osebnost. Svojo klasično linijo so s kolekcijo Tie-Dye povzdignili na novo raven, saj je le ta popolnoma edinstvena, zabavna in ekstra trendi. Ker je Tie-Dye trend v svetu mode trenutno zelo popularen, pa svoje najljubše Crocse kombiniraš še z drugimi Tie-Die modnimi kosi, kot so lahkotne obleke, krila ali široke majice v stilu 90-ih.

tie-dye
Tie-Dye trend
Promocijski material

Z uvedbo novih barvnih odtenkov in razširitve v nove stile, Crocs ohranja svežino in razburljivost za posameznike vseh starosti. Pri Crocs, ki so največji ponudnik inovativne in udobne obutve za prosti čas na svetu, verjamejo, da bi se moral vsak počutiti udobno v svoji koži, zato potrošnikom ponujajo svobodo in personalizacijo vsakega para čevljev. Tie-Dye linija je polna osebnosti in barv, kjer lahko vsak najde nekaj zase. Preprosto si izberi določen vzorec in ga prilagodi svojemu slogu z različnimi Jibbitz priponkami. Pri Crocs se zavedajo, da barve vzbujajo toplino in so razvedrilne, zato so čevlji še toliko bolj edinstveni. Hkrati pa ne manjka tudi udobja, kot je značilno za vso Crocs obutev.

Z vsako linijo vedno predstavljajo nekaj novega. Poskušajo ugoditi željam vsakega uporabnika in jih pri tem ni strah stopiti izven okvirjev, kar so tudi naredili s Tie-Dye kolekcijo obutve. Razvili so se vse od prvih klasičnih Crocs modelov do sandalov, od klasičnih natikačev do otroških izdelkov do nove, ekspresivne in drzne linije. Ti živahni modeli omogočajo odlično priložnost, da izrazite svoj edinstven stil, ki ste ga do sedaj morda skrivali.

tie-dye
Tie-Dye trend
Promocijski material

Tie-Dye trend je v zadnjem času postal zelo popularen in ga lahko opazimo na raznolikih modnih kosih. Svoje najljubše Crocs pare lahko tako kombinirate tudi z Tie-Dye modnimi kosi oblačil, ki jih lahko naredite kar sami doma. Popolnoma se prepustite domišljiji in naj vas tok barv odnese k ustvarjanju edinstvenih Tie-Dye modnih kosov.