Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Si že podlegla tie dye trendu?

21. 7. 2021; 03.05
Avtor: K.M.
tie-dye

Tie-Dye trend foto: Promocijski material

V modi mavrico največkrat ponazarja tie dye modni trend.

Drznost. Vpadljivost. Barvitost. Vse našteto se skriva v eni liniji obutve. Crocs navdušuje z novo Tie-Dye linijo kul obutve, kjer s svojo igrivostjo presegajo vse starosti in spole. Svojo modno zgodbo Crocs to poletje nadaljuje s pisanimi vzorci in Jibbitz priponkami, ki vsakemu posamezniku omogočajo, da izraža svojo osebnost. Svojo klasično linijo so s kolekcijo Tie-Dye povzdignili na novo raven, saj je le ta popolnoma edinstvena, zabavna in ekstra trendi. Ker je Tie-Dye trend v svetu mode trenutno zelo popularen, pa svoje najljubše Crocse kombiniraš še z drugimi Tie-Die modnimi kosi, kot so lahkotne obleke, krila ali široke majice v stilu 90-ih.

Tie-Dye trend foto: Promocijski material

Z uvedbo novih barvnih odtenkov in razširitve v nove stile, Crocs ohranja svežino in razburljivost za posameznike vseh starosti. Pri Crocs, ki so največji ponudnik inovativne in udobne obutve za prosti čas na svetu, verjamejo, da bi se moral vsak počutiti udobno v svoji koži, zato potrošnikom ponujajo svobodo in personalizacijo vsakega para čevljev. Tie-Dye linija je polna osebnosti in barv, kjer lahko vsak najde nekaj zase. Preprosto si izberi določen vzorec in ga prilagodi svojemu slogu z različnimi Jibbitz priponkami. Pri Crocs se zavedajo, da barve vzbujajo toplino in so razvedrilne, zato so čevlji še toliko bolj edinstveni. Hkrati pa ne manjka tudi udobja, kot je značilno za vso Crocs obutev.

Z vsako linijo vedno predstavljajo nekaj novega. Poskušajo ugoditi željam vsakega uporabnika in jih pri tem ni strah stopiti izven okvirjev, kar so tudi naredili s Tie-Dye kolekcijo obutve. Razvili so se vse od prvih klasičnih Crocs modelov do sandalov, od klasičnih natikačev do otroških izdelkov do nove, ekspresivne in drzne linije. Ti živahni modeli omogočajo odlično priložnost, da izrazite svoj edinstven stil, ki ste ga do sedaj morda skrivali.

Tie-Dye trend foto: Promocijski material

Tie-Dye trend je v zadnjem času postal zelo popularen in ga lahko opazimo na raznolikih modnih kosih. Svoje najljubše Crocs pare lahko tako kombinirate tudi z Tie-Dye modnimi kosi oblačil, ki jih lahko naredite kar sami doma. Popolnoma se prepustite domišljiji in naj vas tok barv odnese k ustvarjanju edinstvenih Tie-Dye modnih kosov.

prejšnji članek
Splitčani ne skrivajo svojega navdušenja
Obsedena!
Splitčani ne skrivajo svojega navdušenja
naslednji članek
Zaradi te fotografije so mislili, da bo Bieber postal očka
Obsedena!
Zaradi te fotografije so mislili, da bo Bieber postal očka
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija