oliver dragojevic split slovo ladje bobo9 Svet24.si

Vesna Dragojević: "Še danes, ko zazvoni telefon,...

Srednji Gasteraj 9 - Požar, v katerem sta umrli dve osebi - policijski trak Stop policija Svet24.si

Groza v Ljubljani: zagorela baraka, v njej našli ...

jelsane mejni prehod meja bobo Svet24.si

Novost ob vstopu v državo: Slovenija priznava ...

janez jansa dz1 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Lahko Janša jesenski politični ...

sds tabor 2 Necenzurirano

Kaj je upravitelj, obsojen jemanja podkupnin, ...

smrt Dobra karma

Umrli se vračajo v naše sanje, da nam prinesejo ...

de-donno Odkrito.si

Smrt zdravnika, ki je našel zdravilo proti ...

Si že podlegla tie dye trendu?

V modi mavrico največkrat ponazarja tie dye modni trend.

Tie-Dye trend

Tie-Dye trend

Foto: Promocijski material

Drznost. Vpadljivost. Barvitost. Vse našteto se skriva v eni liniji obutve. Crocs navdušuje z novo Tie-Dye linijo kul obutve, kjer s svojo igrivostjo presegajo vse starosti in spole. Svojo modno zgodbo Crocs to poletje nadaljuje s pisanimi vzorci in Jibbitz priponkami, ki vsakemu posamezniku omogočajo, da izraža svojo osebnost. Svojo klasično linijo so s kolekcijo Tie-Dye povzdignili na novo raven, saj je le ta popolnoma edinstvena, zabavna in ekstra trendi. Ker je Tie-Dye trend v svetu mode trenutno zelo popularen, pa svoje najljubše Crocse kombiniraš še z drugimi Tie-Die modnimi kosi, kot so lahkotne obleke, krila ali široke majice v stilu 90-ih.

tie-dye
Tie-Dye trend
Promocijski material

Z uvedbo novih barvnih odtenkov in razširitve v nove stile, Crocs ohranja svežino in razburljivost za posameznike vseh starosti. Pri Crocs, ki so največji ponudnik inovativne in udobne obutve za prosti čas na svetu, verjamejo, da bi se moral vsak počutiti udobno v svoji koži, zato potrošnikom ponujajo svobodo in personalizacijo vsakega para čevljev. Tie-Dye linija je polna osebnosti in barv, kjer lahko vsak najde nekaj zase. Preprosto si izberi določen vzorec in ga prilagodi svojemu slogu z različnimi Jibbitz priponkami. Pri Crocs se zavedajo, da barve vzbujajo toplino in so razvedrilne, zato so čevlji še toliko bolj edinstveni. Hkrati pa ne manjka tudi udobja, kot je značilno za vso Crocs obutev.

Z vsako linijo vedno predstavljajo nekaj novega. Poskušajo ugoditi željam vsakega uporabnika in jih pri tem ni strah stopiti izven okvirjev, kar so tudi naredili s Tie-Dye kolekcijo obutve. Razvili so se vse od prvih klasičnih Crocs modelov do sandalov, od klasičnih natikačev do otroških izdelkov do nove, ekspresivne in drzne linije. Ti živahni modeli omogočajo odlično priložnost, da izrazite svoj edinstven stil, ki ste ga do sedaj morda skrivali.

tie-dye
Tie-Dye trend
Promocijski material

Tie-Dye trend je v zadnjem času postal zelo popularen in ga lahko opazimo na raznolikih modnih kosih. Svoje najljubše Crocs pare lahko tako kombinirate tudi z Tie-Dye modnimi kosi oblačil, ki jih lahko naredite kar sami doma. Popolnoma se prepustite domišljiji in naj vas tok barv odnese k ustvarjanju edinstvenih Tie-Dye modnih kosov.