požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

zaprti-menedžerji
Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred njim že moral v zapor

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

To so najbolj modni kosi te sezone!

12. 4. 2021; 03.02
Avtor: K.M.
deichmann 1

Deichmann foto: Deichmann

Trgovine se spet odpirajo, čas je za osvežitev garderobe!

Nežna, elegantna, naravna: tako lepa bosta pomlad in poletje z novo kolekcijo iz Deichmanna. Tokrat so v ospredju romantične nežne barve, nevsiljivi pasteli in naravni poudarki ter tudi sijoča bela. Poleti ne gre niti brez eksplozije barv, zato poletna kolekcija ponuja tudi močne odtenke, kot sta rumena in rdeča, ter bolj umirjene, kot sta olivna in bež.

Nič manj vroče ne bodo niti priljubljene superge, pri katerih še vedno prevladuje trend belih superg “White Love”, športni čevlji pa postajajo vse manj okorni – masivni podplat se namreč počasi seli k lahkotnim sandalom. Ti so na voljo v vsestranskih različicah vse od nizkih do takih s polno peto, natikačev in japonk, vse pa zaznamujejo domiselni dodatki. Salonarji in elegantni sandali s peto v poletni slog prinašajo eleganco, medtem pa so vrnile tudi večne loaferke in balerinke. Ker se tudi poleti ni treba odpovedati škornjem, so ti na voljo v lahkotni različici.

Deichmann foto: Promocijski material

Deichmann foto: Promocijski material

Navdušila bo tudi premierna poročna kolekcija, ki z ljubeznijo do srčkanih detajlov čaka bodoče neveste.

Izbira je vaša

Kaj je najbolj v modi, kaj se bo nosilo letos in brez katerega kosa ne moremo vstopiti v modno pomlad? Glasujete lahko tudi ve, naše bralke. Z oddanim glasom pa se potegujete tudi na nagrado. >>KLIKNITE TUKAJ<< in oddajte svoj glas. Glasovanje poteka do 15. aprila!

Svoje top trende letošnje sezone so izbrale tudi modne poznavalke in novinarke. Kaj jih je najbolj navdušilo? 

Med supergami prednjačijo bele s srebrnim detajlom, pri salonarjih ste izbrale elegantne slingback salonarje v bež barvi s trendi blok peto, od loaferk ste navdušeni nad ognjevito oranžno barvo, pri natikačih to poletje ne bomo mogli brez ogromnih brošk in okrasnih kristalčkov, pletenin, školjk in sandal s paščki. In zmagovalka med torbicami? Brez dvoma velika torba z bleščečim napisom FILA in majhna elegantna torbica nežno rožnate barve za vse tiste drobne malenkosti, brez katerih enostavno ne moremo.

prejšnji članek
Vplivnica Lili Čadež spodbuja ponovno uporabo in reciklažo
Lepotičenje
Vplivnica Lili Čadež spodbuja ponovno uporabo in reciklažo
naslednji članek
BTS najbolj priljubljeni med najstniki
Obsedena!
BTS najbolj priljubljeni med najstniki
Preberite tudi