profimedia-0606418310 Svet24.si

Tako velika je že hči Toma Cruisa in Katie ...

1_nuša rojs Svet24.si

Nuša Rojs: Bila sem presenečena, ko sem ...

milan kucan Reporter.si

Kučan šokiral z izjavo: »Treba je verjeti ...

boris johnson1 Svet24.si

Boris Johnson obljubil tableto proti covidu

mario-fafangel Necenzurirano

Zakaj je vlado spet zapustil Mario Fafangel

padajoče .. Odkrito.si

Ni več smešno!

miran rudan Njena.si

Miran Rudan zaradi razmerja z 20 let mlajšo ...

Prikupno? Ne, to je dolgočasno! Drzni si več

V koraku s trendi. V doseganju novih ciljev in izzivov. V novi dimenziji. To sta dišavi POLICE TO BE BAD GUY & SWEET GIRL zate in zanj, ki bosta na letošnje Valentinovo preprosto zablesteli. Z njima bosta preprosto postavljala vedno nove izzive. Dišava, ki so jo navdihnile modne kreacije s pist, v obliki lobanje izraža svojo jasno začrtano mejo in ne dovoli, da ji kdo stopi na pot. Z neustavljivima dišavama bosta lahko skupaj preprosto postavljala vedno nove izzive.

Foto: Profimedia

POLICE TO BE SWEET GIRL: za tiste najstnice, ki si upajo!
Dišava, ki so jo navdihnile modne kreacije s pist, v obliki lobanje izraža svojo jasno začrtano mejo in ne dovoli, da ji kdo stopi na pot. Drzna, prepoznavna, predvsem pa ustvarjena za to, da spodnese tla pod nogami, bo navdušila z bergamovko, črnim ribezom in pomarančo v zgornji noti, v srčni se ji pridružijo še ciklama, karamela in jasmin ter jo v bazni noti zaokrožita kašmirjev les in pačuli.

Police_SweetGirl_EDP_40ml.png
Police Sweet girl
Police

POLICE TO BE BAD GUY: zanj, ki ti je spodnesel, tla pod nogami
Njegova dišava POLICE TO BE BAD GUY se bo odlično ujela s tvojo sladkobo in zaplesala v neustavljivem ritmu. Njegova dišava je polna kontrastov, ki se odražajo v bergamotki, sivki in kardemomu pri zgornji noti. Srčna nota osrečuje z belo rožo, heliotropom in sorbetom zelenega jabolka, medtem ko bazna nota zaokroži dišavo s pačulijem, vanilijo, favo tonko, mošusom in karamelo.
Vonja POLICE TO BE BAD GUY & SWEET GIRL, ki bosta zapečatila letošnjo pomlad v drugačnem stilu, kot si ga vajena, najdeš v drogerijah dm in Tuš ter na spletnih straneh www.tusdrogerija.si in www.dm.si, kjer so na voljo tudi darilni seti.

Police_BadGuy_EDT_40ml.png
Police Bad guy
Police Bad guy


NAGRADNO VPRAŠANJE:
Zakaj bi si prav vidva zaslužila dišavi POLICE TO BE BAD GUY & SWEET GIRL? 

Ena srečnica, ki nas bo z odgovorom najbolj prepričala, bo prejela dišavo POLICE TO BE SWEET GIRL.