900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Prikupno? Ne, to je dolgočasno! Drzni si več

20. 2. 2021; 10.00
Avtor: P.R.
parfum ženska

foto: Profimedia

V koraku s trendi. V doseganju novih ciljev in izzivov. V novi dimenziji. To sta dišavi POLICE TO BE BAD GUY & SWEET GIRL zate in zanj, ki bosta na letošnje Valentinovo preprosto zablesteli. Z njima bosta preprosto postavljala vedno nove izzive. Dišava, ki so jo navdihnile modne kreacije s pist, v obliki lobanje izraža svojo jasno začrtano mejo in ne dovoli, da ji kdo stopi na pot. Z neustavljivima dišavama bosta lahko skupaj preprosto postavljala vedno nove izzive.

POLICE TO BE SWEET GIRL: za tiste najstnice, ki si upajo!
Dišava, ki so jo navdihnile modne kreacije s pist, v obliki lobanje izraža svojo jasno začrtano mejo in ne dovoli, da ji kdo stopi na pot. Drzna, prepoznavna, predvsem pa ustvarjena za to, da spodnese tla pod nogami, bo navdušila z bergamovko, črnim ribezom in pomarančo v zgornji noti, v srčni se ji pridružijo še ciklama, karamela in jasmin ter jo v bazni noti zaokrožita kašmirjev les in pačuli.

Police Sweet girl foto: Police

POLICE TO BE BAD GUY: zanj, ki ti je spodnesel, tla pod nogami


Njegova dišava POLICE TO BE BAD GUY se bo odlično ujela s tvojo sladkobo in zaplesala v neustavljivem ritmu. Njegova dišava je polna kontrastov, ki se odražajo v bergamotki, sivki in kardemomu pri zgornji noti. Srčna nota osrečuje z belo rožo, heliotropom in sorbetom zelenega jabolka, medtem ko bazna nota zaokroži dišavo s pačulijem, vanilijo, favo tonko, mošusom in karamelo.
Vonja POLICE TO BE BAD GUY & SWEET GIRL, ki bosta zapečatila letošnjo pomlad v drugačnem stilu, kot si ga vajena, najdeš v drogerijah dm in Tuš ter na spletnih straneh www.tusdrogerija.si in www.dm.si, kjer so na voljo tudi darilni seti.

Police Bad guy foto: Police Bad guy


NAGRADNO VPRAŠANJE:
Zakaj bi si prav vidva zaslužila dišavi POLICE TO BE BAD GUY & SWEET GIRL? 

Ena srečnica, ki nas bo z odgovorom najbolj prepričala, bo prejela dišavo POLICE TO BE SWEET GIRL.

prejšnji članek
Svet (ne)pozabljenih iger in zabave
Obsedena!
Svet (ne)pozabljenih iger in zabave
naslednji članek
Taylor Swift sredi bitke za lastno glasbo
Obsedena!
Taylor Swift sredi bitke za lastno glasbo
Preberite tudi