ineza sotler 2 Dobra karma

V svoji bitki z rakom znana Slovenka vidi pekel in...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 16. januarja

rok snezic mediaspeed Reporter.si

Postopek zoper Janševega svetovalca Roka ...

milan krek Svet24.si

Krek o "bistveno nižjih številkah" in možnosti ...

20200525-01006354 Necenzurirano

Lahko Slovenija preživi še leto in pol Janše?

werner, rusko-richie Odkrito.si

Rusko Richie za rojstni dan presenetil Wernerja

Dara-Bubamara-Ceca-Anabela-Goca Odkrito.si

Nekatere so za mlajše.

Preprosti nasveti za tvoje trepalnice

Si želiš vsak dan lepih in vpadljivih trepalnic? Zapomni si naslednje trike!

1. Če si imela kakovostno maskaro z dobro krtačko za nanos in si je ne moreš spet privoščiti, to dobro operi in jo uporabljajo z novo maskaro. Že dobra krtačka bo naredila veliko.
2. Če želiš, da so tvoje oči videti bolj okrogle, potem se z maskaro osredotoči na sredinski del trepalnic, za bolj priprte z maskaro potegni proti zunanjim kotičkom.
3. Če se ti je maskara posušila, ji dodaj kakšno kapljico fiziološke raztopine in dobro premešaj s palčko.
4. Izberi maskaro s kakovostnim nanašalnim čopičem. Če boš izbrala plastičnega, bo poskrbel za dobro ločene trepalnice, tradicionalni najlonski pa za bolj mehke zaključke.
5. Nanos mokre maskare na že naličene in suhe trepalnice bo povzročil grudice. Obraz si poškropi s sredstvom za navlažitev obraza, zaradi tega pa bo nanos lepši.
6. Uporabi prvi sloj za trepalnice, s katerim jih boš odebelila in optično podaljšala, nato pa nanesi še en sloj. S tem si boš zagotovila večji volumen.
7. Pred nanosom drugega sloja s palčko rahlo potresi po zraku, tako bo maskara bolj lepljiva, učinek pa bo viden tudi na poudarjenih trepalnicah. 
8. Vatirano palčko pomoči v sredstvo za odstranjevanje ličila in jo rahlo podrgni s prsti, da postane nekoliko sploščena, nato pa z njo odstrani morebitne napake ali ostanke maskare na koži.

***null***