irwin-jacobs Svet24.si

Medicinska sestra odkrila trupli poslovneža in ...

ana, mihail-presnov Svet24.si

FOTO: Ana in njen bratec umirala v skrinji, medtem...

polnar, simonovic. hrsak dz Svet24.si

Simonovič in Hršak sta glasovala proti

pozar simic pl Reporter.si

Ali bo šef Fursa Ivan Simič pregledal sumljive ...

meja, mejni prehod, slovensko-hrvaška meja Necenzurirano

Če se cepite še tretjič, za 14 dni pozabite na ...

Uma Thurman Odkrito.si

Igralka je razkrila svojo najbolj mračno ...

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

Modna ikona: Millie Bobby Brown

Danes šestnajstletna igralka Millie Bobby Brown v svetu Hollywooda že nekaj let predstavlja pravo modno ikono, predvsem mlajšim generacijam. Kadar koli se pojavi na javni prireditvi, navduši z modnimi kombinacijami in izborom dodatkov. Zato niti ni presenetljivo, da jo številna podjetja izbirajo za predstavnico svojih modnih znamk.

Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown

Foto: Profimedia

Kljub mladosti je priljubljena igralka vzornica tako starejšim kot tudi mlajšim dekletom, saj je njen slog raznolik, a hkrati eden izmed najbolj dovršenih med mlado generacijo igralk. Hkrati pa v svojih modnih kombinacijah vedno predstavlja tudi svežino in mladostno razigranost. Za potrebe snemanja serije Stranger Things je morala dolgo imeti čisto kratko pričesko. Kljub temu da je zdaj dolgolasa, se za na rdečo preprogo večkrat odloči za spete lase, največkrat v figo, pričesko pa popestri s sponkami za lase, elastikami ali nekoliko drugačnim slogom pričeske.

millie-bobby-brown
Millie Bobby Brown
Profimedia

»Vedno se je težko obleči za na rdečo preprogo, saj ima o tem veliko ljudi svoje mnenje. Kljub temu da si rečeš, da teh mnenj ne boš poslušal, jih na neki način vseeno moraš,« je povedala o stresu, ki ga ima pred prireditvami, na katerih je do zdaj vedno navdušila. Ob tem pa je poudarila, da se je njen slog spremenil z odraščanjem. »Postajam ženska in to želim tudi pokazati,« so besede, s katerimi je pojasnila, zakaj v zadnjih letih nosi tudi bolj oprijete kroje. 

millie-bobby-brown
Millie Bobby Brown
Profimedia

Millie obožuje modne dodatke. Od špangic, uhanov, ogrlic do zapestnic. Nakit ji predstavlja zadnjo stopnjo modnega izražanja, kar so opazili tudi pri priljubljeni znamki nakita in z njo ustvarili posebno kolekcijo.