Fotografija Gashi Svet24.si

22-letna Mihaela je odšla neznano kam

ana, mihail-presnov Svet24.si

FOTO: Ana in njen bratec umirala v skrinji, medtem...

irwin-jacobs Svet24.si

Medicinska sestra odkrila trupli poslovneža in ...

pozar simic pl Reporter.si

Ali bo šef Fursa Ivan Simič pregledal sumljive ...

marjan dikaucic bobo2 Necenzurirano

Minister bi gradil hišo, a ne bi plačal ...

Princ Charles Odkrito.si

Princ Charles - Zlomljen. TO je razkril!

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

Kako se znebiti mozoljev?

6 korakov do čiste kože.

Ženske so bolj nagnjene k mastni koži med menstruacijo, nosečnostjo ali menopavzo, pa tudi kadar jemljejo kontracepcijske tablete.

Ženske so bolj nagnjene k mastni koži med menstruacijo, nosečnostjo ali menopavzo, pa tudi kadar jemljejo kontracepcijske tablete.

Foto: dreamstime

1. S puberteto pridejo tudi mozolji, ki se največkrat pojavijo na obrazu, kar lahko načne tudi tvojo samozavest. Skupno jim je to, da gredo vsem dekletom na živce. 

2. Pomembno je, da svojo kožo vsak dan dobro očistiš. Najprej si umij roke, nato pa na obrazu uporabi primerno čistilno sredstvo za svoj tip kože. 

3. Ostanke čistilnega sredstva in vse druge morebitne umazanije nato dobro izperi z mlačno vodo. Čista voda tvoji koži ne bo škodila, zato postopek ponovi. 4. Kožo na obrazu nato do suhega obriši s čisto in svežo brisačo. Ne uporabi brisače, v katero si si pred tem recimo obrisala roke ali jo je že kdo uporabljal. 

5. Po čiščenju moraš kožno obvezno navlažiti s tonikom, ki ji bo vrnil zaščitno kislo plast. Nato pa nanjo nanesi še hranilni izdelek. Lahko tudi obrazno masko. 

6. S tem postopkom tvoja koža morda ne bo nenadoma sijoča in čista. Gre za prvi korak, s katerim boš naredila vse, kar je v tvoji moči za čim bolj čisto kožo.