bojana-ksela-rose Svet24.si

Napovedali so ji, da ne bo imela otrok, zdaj je ...

Lola Montemaggi Svet24.si

Osemletno Mio našli v zapuščeni švicarski ...

roki kocevje ne moze nam niko nista pl Reporter.si

Romske tolpe terorizirajo Kočevje: umori, kraje, ...

testiranje, bris, koronavirus, ljubljana Svet24.si

Znani nedeljski podatki, toliko so jih "polovili" ...

POL299890221467 Necenzurirano

Bojan Požar le dobil plačilo za podporo vladi

gregor-čeglaj, sanjski-moški Odkrito.si

Sanjski moški med vrtnicami in vinom

tanja žagar miki šarac Njena.si

Si Tanja Žagar želi, da gre Karlo po njenih ...

Kako se znebiti mozoljev?

6 korakov do čiste kože.

Ženske so bolj nagnjene k mastni koži med menstruacijo, nosečnostjo ali menopavzo, pa tudi kadar jemljejo kontracepcijske tablete.

Ženske so bolj nagnjene k mastni koži med menstruacijo, nosečnostjo ali menopavzo, pa tudi kadar jemljejo kontracepcijske tablete.

Foto: dreamstime

1. S puberteto pridejo tudi mozolji, ki se največkrat pojavijo na obrazu, kar lahko načne tudi tvojo samozavest. Skupno jim je to, da gredo vsem dekletom na živce. 

2. Pomembno je, da svojo kožo vsak dan dobro očistiš. Najprej si umij roke, nato pa na obrazu uporabi primerno čistilno sredstvo za svoj tip kože. 

3. Ostanke čistilnega sredstva in vse druge morebitne umazanije nato dobro izperi z mlačno vodo. Čista voda tvoji koži ne bo škodila, zato postopek ponovi. 4. Kožo na obrazu nato do suhega obriši s čisto in svežo brisačo. Ne uporabi brisače, v katero si si pred tem recimo obrisala roke ali jo je že kdo uporabljal. 

5. Po čiščenju moraš kožno obvezno navlažiti s tonikom, ki ji bo vrnil zaščitno kislo plast. Nato pa nanjo nanesi še hranilni izdelek. Lahko tudi obrazno masko. 

6. S tem postopkom tvoja koža morda ne bo nenadoma sijoča in čista. Gre za prvi korak, s katerim boš naredila vse, kar je v tvoji moči za čim bolj čisto kožo.