Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Udobno in modno

30. 7. 2020; 03.36
Avtor: K.M.
Crocs Brooklyn sandal_on-feet_4
Za vse, ki iščete udobno obutev, a pri tem ne želite pozabiti na modne trende.

Stil in udobje, nepogrešljiva sopotnika poletnih stajlingov, sta se to poletje združila v čudovitih modelih nove kolekcije sandalov Crocs Brooklyn. Najbolj modna inovacija Crocs doslej je s trendi platformo, preprosto, a ženstveno silhueto in lahkotnim materialom oblikovana na način, ki ti ves dan in noč nudi želeno višino, ne da bi se pri tem odrekla občutku lagodnosti.

Na neponovljivo udobje in stil kultne znamke najbolj udobne obutve na svetu prisega tudi karizmatična Hollywoodska igralka in aktivistka Priyanka Chopra Jonas, ki je letos postala ponosna ambasadorka kampanje 'Come as you are' (Bodi kar si). Tako se je pridružila zvezdnici Zooey Deschanel, ki sončne dni prav tako preživlja na mehki platformi novih sandalov Crocs Brooklyn.


V modnih sandalih s polno peto Crocs Brooklyn ti nikoli ni treba izbirati med modnim videzom in udobjem. Prefinjena, a preprosta silhueta in debela platforma dajeta vsakemu stajlingu modni videz po zadnjih trendih. Najnovejši model sandalov je na voljo s platformo v različnih višinah pete in praktičnih barvnih različicah. Kombinacije črne, bele in bež bodo idealno zaokrožile vsak modni videz za najrazličnejše priložnosti. Vse modele hkrati združuje revolucionarni penast material Croslite™, ki nudi že slavno lahkotno udobje in celodnevni občutek hoje po oblakih. Počuti se lahkotno ves dan, obenem pa uživaj v eleganci in samozavestno zakorakaj med opravki in zabavo. Ko si lahko od prvega do zadnjega koraka v dnevu videti čudovito in se počutiš lahkotno, zakaj bi se zadovoljila z manj?

prejšnji članek
Kendall Jenner: Stopa po svoji poti
Obsedena!
Kendall Jenner: Stopa po svoji poti
naslednji članek
Znana Slovenka je šla pod krinko in mimoidoče spraševala o sebi
Obsedena!
Znana Slovenka je šla pod krinko in mimoidoče spraševala o sebi
Preberite tudi