Tanja Ribič Dobra karma

Tanjo Ribič v njeni igralski karieri podpirajo ...

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 24. septembra

ales ernecl yt2 Reporter.si

Kako kolumnist spletnega medija SDS razlaga ...

Lidija Jerkič ZSSS Svet24.si

Zveza proti večini Simičevih predlogov: ...

20200923-01026932 Necenzurirano

Iz naših žepov v žep ministra Vizjaka

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

Josip Drabik Njena.si

Ljubezen po domače: Tudi Josip ni neznanec malih ...

Kylie Jenner jih obožuje

Tudi v jesenski sezoni je čas za športno obutev, torej za superge! Obožujejo jih številne zvezdnice, med njimi tudi vedno modna Kylie Jenner.

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Foto: Profimedia

Čeprav je kraljica modnega ličenja, ki navdušuje na rdečih preprogah in zapeljuje v miniaturnih oblačilih, je Kylie Jenner predvsem ljubiteljica udobne obutve. Svoj videz velikokrat dopolni s športno obutvijo, največkrat v beli barvi. Ljubezen do superg prenaša tudi na svojo prvorojenko, obožuje pa jih tudi njen izbranec Travis Scott. Zato niti ni presenetljivo, da je svojo strast prelila tudi v posel, saj je v preteklosti že večkrat sodelovala s številnimi modnimi in športnimi znamkami ter skupaj z njimi ustvarila lastne kolekcije športne obutve. 

Kylie in Kendall Jenner.jpg Kendall Jenner
Kylie Jenner Kendall Jenner
Profimedia

Kylie Jenner 4.jpg
Kylie Jenner
Profimedia

kylie jenner 2.jpg
Kylie Jenner
Profimedia

Kylie Jenner 3.jpg
Kylie Jenner
Profimedia

Kylie svoj slog oblačenja velikokrat dopolni z belimi supergami, ne glede na to, ali gre za sproščeno kombinacijo ali bolj večerni videz, v katerem se odpravi na zabavo ali večerjo. Ni je sram, če se v javnosti pojavi v popolnoma športni obutvi, pajkicah za telovadbo in z razmršeno figo na vrhu glave, po drugi strani pa superge nosi tudi takrat, ko je od glave do pet popolnoma urejena. 
Ker je priljubljena zvezdnica resničnostnih šovov in poslovna ženska v svetu ličil tista, ki v zadnjih letih postavlja modne smernice, je to zagotovo znak, da bodo superge v modi tudi v prihajajoči sezoni. 

Kakšni so trendi?
Najbolj modne superge novih kolekcij izstopajo po divjih živalskih vzorcih, živahnih barvnih kombinacijah in izstopajočih detajlih, kot je na primer vpadljiva rdeča črta na belih supergah ali še vedno zelo priljubljene velike črke znamke obutve, zapisane čez celoten čevelj. Na drugi strani so modna uspešnica tudi bolj umirjeni pastelni odtenki nežne rožnate barve, ki bo dopolnila vsak modni videz.

Mass, Adidas 45,99 €.jpg
Mass, Adidas
Promocijski material, Mass

Mass, Bugatti  69,99 €.jpg
Mass, Bugatti
Promocijski material, Mass

Mass, Gioseppo 79,99 €.jpg
Mass, Gioseppo
Promocijski material, Mass