Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Kylie Jenner jih obožuje

10. 9. 2019; 09.00
Avtor: K.M.
Kylie Jenner

Kylie Jenner foto: Profimedia

Tudi v jesenski sezoni je čas za športno obutev, torej za superge! Obožujejo jih številne zvezdnice, med njimi tudi vedno modna Kylie Jenner.

Čeprav je kraljica modnega ličenja, ki navdušuje na rdečih preprogah in zapeljuje v miniaturnih oblačilih, je Kylie Jenner predvsem ljubiteljica udobne obutve. Svoj videz velikokrat dopolni s športno obutvijo, največkrat v beli barvi. Ljubezen do superg prenaša tudi na svojo prvorojenko, obožuje pa jih tudi njen izbranec Travis Scott. Zato niti ni presenetljivo, da je svojo strast prelila tudi v posel, saj je v preteklosti že večkrat sodelovala s številnimi modnimi in športnimi znamkami ter skupaj z njimi ustvarila lastne kolekcije športne obutve. 

Kylie Jenner Kendall Jenner foto: Profimedia

Kylie Jenner foto: Profimedia

Kylie Jenner foto: Profimedia

Kylie Jenner foto: Profimedia

Kylie svoj slog oblačenja velikokrat dopolni z belimi supergami, ne glede na to, ali gre za sproščeno kombinacijo ali bolj večerni videz, v katerem se odpravi na zabavo ali večerjo. Ni je sram, če se v javnosti pojavi v popolnoma športni obutvi, pajkicah za telovadbo in z razmršeno figo na vrhu glave, po drugi strani pa superge nosi tudi takrat, ko je od glave do pet popolnoma urejena. 
Ker je priljubljena zvezdnica resničnostnih šovov in poslovna ženska v svetu ličil tista, ki v zadnjih letih postavlja modne smernice, je to zagotovo znak, da bodo superge v modi tudi v prihajajoči sezoni. 

Kakšni so trendi?
Najbolj modne superge novih kolekcij izstopajo po divjih živalskih vzorcih, živahnih barvnih kombinacijah in izstopajočih detajlih, kot je na primer vpadljiva rdeča črta na belih supergah ali še vedno zelo priljubljene velike črke znamke obutve, zapisane čez celoten čevelj. Na drugi strani so modna uspešnica tudi bolj umirjeni pastelni odtenki nežne rožnate barve, ki bo dopolnila vsak modni videz.

Mass, Adidas foto: Promocijski material, Mass

Mass, Bugatti foto: Promocijski material, Mass

Mass, Gioseppo foto: Promocijski material, Mass

prejšnji članek
Imaš težave s kožo?
Lepotičenje
Imaš težave s kožo?
naslednji članek
Pulover kot obleka
Lepotičenje
Pulover kot obleka
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija