vesolje horoskop Dobra karma

Astrološka napoved za april 2020 za vseh 12 ...

Igor Kojić, Severina Svet24.si

Severina s tem zaprla usta dvomljivcem

RTS37TKL (layout (Watermarked)) Reporter.si

Švedi nimajo karantene in drugih omejevalnih ...

testiranje, koronavirus Svet24.si

Nemški strokovnjak o nezanesljivosti številk in ...

sircelj Necenzurirano

Največje "luknje" v megu zakonu

4 Igor Jelen Iggy - foto osebni album Odkrito.si

»Zadnje tri tedne ni bilo nikakršnih opozoril«

delovna-akcija, družina-ržen Njena.si

Luksuz in revščina: So Rženovi pretentali POP TV?

Drzne modne poteze

Priljubljeni svetovni zvezdniki so tisti, ki postavljajo smernice v svetu mode. Nekateri so pri svojih odločitvah zelo ekstremni, spet drugi za svojo starost preresni. Kateri pa so s svojimi odločitvami v zadnjem obdobju vzbudili največ pozornosti? Tokrat smo se osredotočili bolj na večerne obleke in rdečo preprogo.

Sofia Carson

Sofia Carson

Foto: Profimedia

Sofia Carson

Igralka in pevka Sofia Carson je navdušila v klasični kratki beli obleki s črno pentljo in se z rdečimi ustnicami pojavila na uradni predstavitvi nove serije, v kateri ima eno izmed glavnih vlog. Gre za serijo Perfekcionistke (The Perfectionists), ki je nadaljevanje nadvse uspešne serije Ljubke lažnivke, pod katero se bo tudi tokrat podpisala I. Marlene King. Na predstavitvi so se ji pridružile tudi Sydney Park, Janel Parrish in Sasha Pieterse.

Camila Mendes.jpg
Camila Mendes
Profimedia

Camila Mendes
24-letna Camila Mendes, ki jo lahko spremljaš v seriji Riverdale, je na slavnostni prireditvi navdušila v visoko rezani rdeči obleki z elegantnim dekoltejem, ki jo je poživila z igrivimi volančki na rokavih. Elegantno, a hkrati mladostno razigrano!

Dua Lipa.jpg
Dua Lipa
Profimedia

Dua Lipa
Priljubljena pevka je na premieri v Los Angelesu presenetila z zelo svetlečo in izstopajočo zlato dolgo obleko in razgaljenim hrbtom. Čeprav ni med najnižjimi zvezdnicami, je drzen videz dopolnila še s črnimi čevlji z zelo visoko peto. 

Maddie Ziegler.jpg
Maddie Ziegler
Profimedia

Maddie Ziegler
Tokrat nas je navdušila tudi 16-letna ameriška plesalka, igralka in manekenka Maddie Ziegler. Na modni reviji je navdušila z belo kratko obleko z volančki in čipko, ki jo je kombinirala z ujemajočimi se belimi čevlji, popolnoma ravno pričesko in drznimi rdečimi ustnicami. Povsem primeren videz za tako mlado dekle!

Nick Jonas, Priyanka Chopra
Nick Jonas, Priyanka Chopra
Profimedia

Nick Jonas in Priyanka Chopra

Glasbenik in igralka sta po poroki še bolj usklajena. Nick se ob svoji ženi vedno pojavi urejen in nekoliko zadržan, zato pa vso pozornost nase preusmeri Priyanka. Nick je bil tudi tokrat eleganten v klasični moški obleki, drznejša pa je bila indijska igralka. Navdušila je v dolgi obleki v kombinaciji čipke z detajli mreže in pisanimi črtami, dodatna podrobnost pa je zagotovo tudi visok ovratnik. Obleka je delo modnega oblikovalca Elia Saaba, ki jo je predstavil na pariškem tednu mode.