Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Drzne modne poteze

24. 6. 2019; 07.03
Avtor: KM
Sofia Carson

Sofia Carson foto: Profimedia

Priljubljeni svetovni zvezdniki so tisti, ki postavljajo smernice v svetu mode. Nekateri so pri svojih odločitvah zelo ekstremni, spet drugi za svojo starost preresni. Kateri pa so s svojimi odločitvami v zadnjem obdobju vzbudili največ pozornosti? Tokrat smo se osredotočili bolj na večerne obleke in rdečo preprogo.

Sofia Carson

Igralka in pevka Sofia Carson je navdušila v klasični kratki beli obleki s črno pentljo in se z rdečimi ustnicami pojavila na uradni predstavitvi nove serije, v kateri ima eno izmed glavnih vlog. Gre za serijo Perfekcionistke (The Perfectionists), ki je nadaljevanje nadvse uspešne serije Ljubke lažnivke, pod katero se bo tudi tokrat podpisala I. Marlene King. Na predstavitvi so se ji pridružile tudi Sydney Park, Janel Parrish in Sasha Pieterse.

Camila Mendes foto: Profimedia

Camila Mendes
24-letna Camila Mendes, ki jo lahko spremljaš v seriji Riverdale, je na slavnostni prireditvi navdušila v visoko rezani rdeči obleki z elegantnim dekoltejem, ki jo je poživila z igrivimi volančki na rokavih. Elegantno, a hkrati mladostno razigrano!

Dua Lipa foto: Profimedia

Dua Lipa
Priljubljena pevka je na premieri v Los Angelesu presenetila z zelo svetlečo in izstopajočo zlato dolgo obleko in razgaljenim hrbtom. Čeprav ni med najnižjimi zvezdnicami, je drzen videz dopolnila še s črnimi čevlji z zelo visoko peto. 

Maddie Ziegler foto: Profimedia

Maddie Ziegler
Tokrat nas je navdušila tudi 16-letna ameriška plesalka, igralka in manekenka Maddie Ziegler. Na modni reviji je navdušila z belo kratko obleko z volančki in čipko, ki jo je kombinirala z ujemajočimi se belimi čevlji, popolnoma ravno pričesko in drznimi rdečimi ustnicami. Povsem primeren videz za tako mlado dekle!

Nick Jonas, Priyanka Chopra foto: Profimedia

Nick Jonas in Priyanka Chopra

Glasbenik in igralka sta po poroki še bolj usklajena. Nick se ob svoji ženi vedno pojavi urejen in nekoliko zadržan, zato pa vso pozornost nase preusmeri Priyanka. Nick je bil tudi tokrat eleganten v klasični moški obleki, drznejša pa je bila indijska igralka. Navdušila je v dolgi obleki v kombinaciji čipke z detajli mreže in pisanimi črtami, dodatna podrobnost pa je zagotovo tudi visok ovratnik. Obleka je delo modnega oblikovalca Elia Saaba, ki jo je predstavil na pariškem tednu mode.

prejšnji članek
Challe Salle zadel Jackpot!
Obsedena!
Challe Salle zadel Jackpot!
naslednji članek
Kdo so Bangtan Boys?
Obsedena!
Kdo so Bangtan Boys?
Preberite tudi