katja jevsek Odkrito.si

Presenečena vremenarka na Pop TV! Tekle so solze ...

velika noc pirhi potica sunka Svet24.si

Povečan obisk bolnišnic zaradi prenažiranja z ...

Regresija Petisvet.si

S strtim srcem opazovala njegov odhod

mejni prehod, zastoj Svet24.si

Prihajajo prvomajski prazniki in prometni kolaps ...

Jelena Karleuša Svet24.si

Jelena Karleuša se je po govoricah o ločitvi le ...

Tanja Žagar, Miha Vodičar Njena.si

Neprepoznavna Tanja Žagar: besna ga je vrgla ven

Iča Putrih Njena.si

Hči razkrila žalosten vzrok Ičine smrti

Tako se lahko znebiš celulita

S pripravkom iz le dveh sestavin se lahko znebiš celulita.

Potrebuješ le kavo in oljčno olje.

Potrebuješ le kavo in oljčno olje.

Foto: Profimedia

Poletje se naglo približuje in zagotovo te skrbi, kako boš videti v kopalkah. Če se želiš znebiti ali vsaj zmanjšati videz pomarančne kože, potem imamo zate recept, ki ti bo pri tem pomagal.  

Vse, kar potrebuješ za naravni pripravek iz dveh sestavin, imaš zagotovo že v domači kuhinji. Če smo čisto iskreni, naj vam povemo, da čudežni pripravek, ki bo izbrisal odvečne kilograme in popolnoma zradiral celulit s tvoje kože žal ne obstaja. Vsekakor je najbolj pomembna zdrava prehrana, veliko popite vode in čim manj zaužite soli. Obstaja pa domača »krema«, ki bo zdravemu načinu življenja pripomogla, da bo videz tvoje kože še dodatno izboljšala. Skrivni sestavini sta kava in oljčno olje. Kofein je znan po tem, da ga najdemo v večini anticelulitnih krem, saj je odličen v borbi s celulitom. Oljčno olje pa dobro nahrani tvojo kožo.

Za ta pripravek potrebuješ skodelico mlete kave in žličko oljčnega olja. Sestavini dobro zmešaj in ju nanesi na predele, kjer se nahaja celulit. Dobro ju vtri v kožo in ju pusti delovati vsaj 15 minut. Nato dobro izperi. Če boš med delovanjem kožo še ovila v prozorno folijo, bo učinek večji.