900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Kje tvoje modne prijateljice kupujejo oblačila?

29. 3. 2019; 09.21
Avtor: Oglasno sporočilo
SI-naslovna

Promocijski material foto: Promocijski material

Vse imamo priljubljene trgovine, kjer ponavadi kupujemo svoje kose oblačil in obutve, vedno pa je razburljivo odkrivanje nove blagovne znamke ali trgovine, ki odgovarja našemu modnemu stilu. Če ste se vedno spraševale kje vaše znanke in zvezdnice kupujejo svoje cool outfite, je odgovor najverjetneje preprost – v spletnih trgovinah!

Promocijski material foto: Promocijski material

Morda ste že opravile kakšen nakup v spletnih trgovinah popularnih znamk, vseeno pa do sedaj še niste šle korak dlje in odkrile kakšne nove, manj poznane trgovine ali znamke, ki ima v svoji ponudbi super ženska oblačila. Ravno zato je odlična ideja, da spremljate portal za primerjavo ponudb in cen Ceneje.si, saj tako lahko na enem mestu hitro pobrskate med novimi blagovnimi znamkami in trgovinami, preverite cene in hkrati najdete kakšen nov kos, ki vam bo padel v oči.

5 trendov za modno pomlad

V začetku pomladi nas veliko obtiči v zimskih kombinacijah črnih in modrih pulijev, puloverjev, temnih ozkih kavbojk in udobnih črnih gležnarjev. Da bi se izognili repetativnim kombinacijam se je dobro pred nakupi pripraviti in pobrskati po prej neznanih trgovinah, ki vam bodo ponudile nov navdih za vstop v pomlad.

Pred nakupom novih ženskih oblačil ali obutve je pametno najprej preveriti omare in garderobo s katero trenutno razpolagamo. Prepričajte se, da imate nekaj nepogrešljivih klasičnih kosov, kot so kakovostne kavbojke, topla parka in nekaj kvalitetnih in dovolj toplih puloverjev. Pri izbiri novih oblačil vedno pomislite s čim boste kos kombinirale in kako se bo vklopil v vašo preostalo garderobo.

Pri razmišljanju o svoji garderobi pa upoštevajte še nekaj spodnjih nasvetov in trendov letošnje pomladi.

1. Sloji, sloji, sloji

Če želite ostati na toplem tudi v pomladnih dneh, ki pogosto presenetijo z nizkimi temperaturami, je večplastno oblačenje neizogibno. Razmislite o najboljših kombinacijah, ki ste jih gledale pri znankah in zvezdnicah – zagotovo so izgledale tako dobro, ker so odlično kombinirale več slojev oblačil, ki so drugače izgledali popolnoma nezdružljivi. To je še en plus večslojnega kombiniranja, saj z njim lahko združimo oblačila različnih sezon, barv in vzorcev. Velik hit so tudi kombinacije kratke jakne pod dolgim plaščem, ki so zanime in super tople ter pridejo še posebej prav pri mrzlih jutrih in toplih pomladnih dneh.

2. Sprehodite se v udobnem plašču ali jakni

Vsem, ki komaj čakate na toplo pomlad in vroče poletje, bo udoben in mehak plašč ali jakna s cvetličnim potiskom ali žive barve popravila še tako slabo razpoloženje. Preprosto ga lahko kombinirate z navadnimi črnimi kavbojkami in najljubšimi teniskami. S tako divjim kosom ne potrebujete veliko več za pomladen outfit, ki zagotovo ne bo ostal neopažen.

Promocijski material foto: Promocijski material

3. Metalik je IN

Če res želite izstopati v morju črnih plaščev in usnjenih jaken, izberite jakno s kovinskim sijajem. Kovinski odtenki so bili popularni že celo zimo, tako da tudi spomladi z njimi ne morete zgrešiti, saj odlično dopolnijo tudi popolnoma črno kombinacijo. Čas je, da razbijete zimsko monotonijo in zasijete – dobesedno!

4. Ne pozabite na modne dodatke

Pametno izbrani modni dodatki lahko resnično spremenijo videz celotne modne kombinacije. Tudi spomladi bodo še vedno prav prišli skrbno izbrana kapa in šal ali ruta. Kakovostna modna torbica za vsakodnevna potepanja pa lahko še tako preprosto kombinacijo kavbojk in puloverja dvigne na novo raven. Tudi pri modnih dodatkih pa velja, da jih morate izbrati glede na svoj osebni stil in v skladu s preostalo garderobo.

Promocijski material foto: Promocijski material

5. Razmislite o barvah

Čeprav nas spomladi znajo presenetiti zelo nizke temperature, ko bi se najraje zavili v črnino, razmislite kako lahko vnesete nekaj barve tudi v hladna pomladna jutra. Jakne ali pa vsaj modni dodatki v nežnih pastelnih barvah bodo popestrili ustaljeno monokromatsko črnino in vas pripravili na toplejše dni.

6. Zavijte se v pletenine

Zaradi neustaljenih temperatur spomladi priporočamo oblačenje v slojih, kjer so pletenine nepogrešljive. Puloverji, jopice, puliji so odličen izbor, ki se preprosto kombinirajo za različne priložnosti od bolj poslovnih srečanj do večernega odhoda v mesto s prijatelji.

Promocijski material foto: Promocijski material

Pri posodabljanju garderobe ne pozabite na spletne trgovine

Nakup preko spleta prihrani čas in denar, saj na spletu lažje primerjate cene in najdete resnično unikatne kose oblačil po ugodnih cenah. Hkrati pa imate tako dovolj časa, da se brez pritiska odločite za nakup, s čimer zmanjšate impulzivne nakupe kosov, ki jih v resnici sploh ne potrebujete.

Da bi bilo brskanje med oblačili različnih trgovin lažje, pred nakupom obiščite spletni primerjalnik Ceneje.si, kjer si na enem mestu lahko ogledate več kot 650.000 izdelkov ženskih oblačil in obutve iz številnih trgovin. V samo nekaj klikih lahko hitro in ugodno najdete svoj nov najljubši kos oblačila. Vse kar morate storiti je:

1. Nakupovanje pričnite na spletnem primerjalniku izdelkov in ponudb Ceneje.si
2. Odprite želeno kategorijo, uporabite filtre in najdite izdelek, ki vas zanima.
3. Primerjajte cene različnih izdelkov in trgovin.
4. Da ne zgrešite aktualnih znižanj, preglejte še akcijsko ponudbo v trenutnih katalogih.

prejšnji članek
Tako so zvezdniški bratje praznovali svoj uspeh
Obsedena!
Tako so zvezdniški bratje praznovali svoj uspeh
naslednji članek
Tokrat se je pokazala nenaličena
Obsedena!
Tokrat se je pokazala nenaličena
Preberite tudi