zirija znan obraz 2019 Odkrito.si

Zamenjali so uveljavljene žirante oddaje Znan ...

chynna deese, lucas robertson Svet24.si

Spoznala sta se na Hrvaškem, umorili so ju v ...

mojzes Petisvet.si

Zgodovina magije - 6. del: Mojzes, največji ...

natakar Svet24.si

Pomanjkanje kadra: Natakar, »špricar«, prosim! ...

Dijana Milojković Svet24.si

Dijana se je borila kot levinja, bilo je zaman: ...

Tanja Postružnik Njena.si

Voditeljica Ljubezni po domače ničesar ne jemlje...

rasema kosovar2 Njena.si

Rasema pokazala, kako vroče jo je ljubil ...

Najljubši modni kos Kim Kardashian zapovedan tudi v letu 2019

Kolesarske hlače so IN

Kim Kardashian marca 2018

Kim Kardashian marca 2018

Foto: PROFIMEDIA

Med najpogosteje videnimi trendi za pomlad/poletje 2019 ostajajo kratke kolesarske hlače, ki so jih oživila dekleta klana Kardashian. Kot osnovni modni kos smo jih namreč nosile v devetdesetih. Na modni pisti je bil ta trend prvič predstavljen leta 1991, ko jih je na Chanelovi modni reviji za sezono 1991/92 nosila legendarna supermanekenka Linda Evangelista in sicer v kombinaciji z belo bluzo in ogromno nakita. Videz, ki je še danes videti popolnoma aktualen in ga lahko v celoti skopiraš. 

Linda Evangelista Chanel 1991-92.jpg
Linda Evangelista na modni reviji Chanel leta 1991
splet

Sicer pa gre za trend, ki se ga marsikatera otepa, saj resnici na ljubo ni ravno nosljiv. A če ne prej ti pride prav, ko se bo začela kolesarska sezona. Takrat boš v kolesarskih hlačah in trendovskemu karirastemu ali klasičnemu črnem suknjiču videti nadvse modna, predvsem pa ti bo na kolesu v njih udobno. Tudi sicer je ta modni kos izredno uporaben in 'komot'. Še posebej prav nam pride v tistih dneh, ko se nam zjutraj ne ljubi razmišljati kaj obleči. Kolesarske hlače kombiniramo s suknjiči, prevelikimi puloverji, dolgimi tunikami ali (če ste dovolj pogumne) s kratkimi topi. Zraven lahko obujemo tako superge kot čevlje ali sandale s peto.

Spodaj nekaj namigov kako nositi ta trend v kombinaciji z elegantnimi kosi, kot to zapovedujejo modni oblikovalci za sezono pomlad/poletje 2019.