ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Bulerje obožujejo tudi manekenke

18. 2. 2019; 10.00
Avtor: K.M.
Delilah Belle Hamlin

Delilah Belle Hamlin foto: Profimedia

Bulerji so moderni tudi v letošnji zimi, saj združujejo udobje, trende in modo. Seveda pa jih obožujejo tudi številne zvezdnice. Že imaš svoje?

Med tistimi, ki jih v zadnjem času največkrat vidimo v bulerjih, je tudi mlada, 20-letna manekenka Delilah Belle Hamlin. Priljubljenost mlade manekenke strmo raste že vse od leta 2015, ko je podpisala svojo prvo profesionalno pogodbo. Številni pa verjamejo, da bo zaradi svetlih las in brezčasnega videza kmalu postala »nova Gigi Hadid«. Še več, Gigi je bila celo njena mentorica pred njeno prvo večjo modno revijo, saj jo je pred tednom mode v Milanu leta 2017 celo učila hoditi po modni brvi. Sicer pa se Delilah, ki prihaja iz zvezdniške družine, saj sta igralca oba njena starša, Lisa Rinna in Harry Hamlin, druži z mlado Kaio Gerber, ki se bulerjem prav tako ne more upreti.

Kaia Gerber foto: Profimedia


Tudi vse bolj priljubljena manekenka pa predvsem v zasebnem življenju obožuje bulerje, saj jo največkrat opazimo v preprostih črnih, ki segajo tik nad gležnje. Ta trend se je sicer začel predvsem v skandinavskih mestih, a je vse bolj priljubljen tudi med poznavalci ulične mode in drugimi modnimi navdušenci. V številnih različicah pa so seveda na voljo tudi pri ponudnikih v Sloveniji. 

Letos najbolj trendi bulerje krasi debelejši robustnejši podplat, ki je lahko tudi večbarven, zgornji del pa je precej preprost, krasijo ga vezalke ali kovinski detajli. Nepogrešljivi so tudi sijoči lakasti bulerji in takšni v živahnih odtenkih rdeče in rumene. 

Mass foto: Mass

Mass foto: Mass

Mass foto: Mass



Zakaj so priljubljeni? So praktični, udobni, topli in so kot taki prava zimska obutev. Modne poznavalke bulerje nosijo v kombinaciji z daljšimi oblekami, ohlapnimi puloverji in usnjenimi jaknami.

***null***

prejšnji članek
Slavna raperka popolnoma drugačna
Obsedena!
Slavna raperka popolnoma drugačna
naslednji članek
Tekmovalka EME že izdala videospot
Obsedena!
Tekmovalka EME že izdala videospot
Preberite tudi