Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

TOP pričeske leta 2019

18. 2. 2019; 08.00
Avtor: K.M.
Bella Hadid Paž

Bella Hadid Paž foto: Profimedia

Iščeš spremembo pri svojem videzu? Prvi korak je lahko v tvoji pričeski. V letu 2019 bodo med barvami kraljevali naravni odtenki in mini svetli prameni, za drznejše pa temno vijoličasta in temno rdeča.

Paž v slogu devetdesetih let


V letu 2019 se v modo vrača pričeska, ki jo je v svoji mladosti najverjetneje nosila že tvoja mama. Gre za tik nad rameni postrižene lase, prečko moraš imeti narejeno točno na sredini, lasje pa morajo biti popolnoma ravni in počesani. Tak videz lahko dosežeš tudi doma. Uporabi veliko okroglo krtačo, s katero boš med sušenjem zravnala svoje lase. Če imaš skodrane lase, moraš seveda uporabiti tudi likalnik. Pričesko lahko dodatno utrdiš s sprejem za utrjevanje, bolj »moker« videz pa dosežeš z oljem za lase za urejanje pričesk. Med najbolj modnimi je seveda dolžina tik nad rameni, podoben videz pa lahko dosežeš tudi z daljšimi lasmi. 

Najbolj priljubljene pričeske: Tudi v letu 2019 boš najbolj trendovska z visoko spetim konjskim repom, razmršeno figo, speto zadaj, ali s figo na vrhu glave. Kot modni dodatek pa je najbolj v modi šal, ki ga vpleteš v svoje lase. 

Bella Thorne, rdeča foto: Profimedia


Barve: Zelo moderna barva bo temna ali intenzivna vijoličasta, ki sicer bolj pristaja tistim z bolj temnim tonom kože, a jo v svetu slavnih obožujejo tudi bolj svetle zvezdnice. Najbolje pa se bo podala tistim, ki ste sicer rjavolaske. Med modernimi bo v prihodnjem letu tudi rdeča barva, pri kateri moraš biti še posebej pozorna, saj rada hitro zbledi. Pomembno pa je tudi, kakšni so tvoji naravni lasje, saj bo od tega odvisna intenzivnost barve. Trendi bodo tudi naravni odtenki in mini svetli prameni. 

***null***

prejšnji članek
Tekmovalka EME že izdala videospot
Obsedena!
Tekmovalka EME že izdala videospot
naslednji članek
Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke
Obsedena!
Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke
Preberite tudi