uvodna Dobra karma

Stare revije so znane pijavke naše energije, a ...

ula šemole Svet24.si

FOTO: Slovenska zajčica z Balija: "Koronavirusa ...

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

Benjamin Dolić, the vocie (4) Njena.si

Presenečenje: Nemčijo bo na Evroviziji zastopal ...

Ema 2 Njena.si

EMA: Nepričakovana poteza RTV Slovenija ...

Koliko čevljev zares potrebuješ

Je deset parov dovolj?

Stradivarius škornji v vzorcu kače

Stradivarius škornji v vzorcu kače

Foto: PR
Ženske smo nore na čevlje in si ponavadi tega vprašanja ne postavljamo, a vendarle je na mestu. Ko stojiš pred polno omaro čevljev in razmišljaš, kdaj boš obula tiste z vrtoglavo visoko peto, ki si jih kupila samo zato, ker so ti bile všeč, ali tiste z nenavadnim vzorcem, ki se v resnici ne podajo k ničemur v tvoji garderobi, ali pa tiste, ki so ti pretesne in jih hraniš samo zato, ker so bile tako drage, zagotovo čutiš vsaj kanček nezadovoljstva. In prav to bo morda prava motivacija za razmislek o tem, koliko in katere čevlje sploh potrebuješ. Odgovor je: 10. V galeriji si oglej, katerih deset parov obutve je nepogrešljivih, vse ostalo pa je višek, ki ti samo jemlje prostor.
2 para športnih copat
Superge so zadnjih nekaj sezon postale nepogrešljive tudi izven športnih prizorišč. Najbolj prav ti bodo prišle klasične bele, ki jih lahko kombiniraš s prav vsemi kosi v garderobi. Drugi par pa izberi glede na tvoj življenjski slog: športnice boste izbrale športne superge, modne navdušenke pa tako imenovane ‘očkove superge’, ki se vračajo iz osemdesetih.

SUPERGE.jpg
Superge so praktične in udobne
PR

2 para udobnih petk
Nihče ne oporeka, da so visoke pete privlačne, zagotovo pa niso udobne, še najmanj, če moraš v njih tekati naokoli. Zato za še vedno dobro mero elegance obuj čevlje z nižjo in širšo peto ter izbiraj drzne barve, kot so oranžna, rumena, rdeča, zelena ali vijolična.

ČEVELJ.jpg
Udobni čevlji z nizko debelo peto
PR

1 par trendovskih petk

Moda se spreminja in s tem tudi modna obutev. Trendovske petke so tisti čevlji, ki izstopajo in v katerih vzbujaš pozornost kjerkoli se pojaviš. Zato je čisto dovolj, če si privoščiš en par takih trendovskih petk na sezono.

TRENDY.jpg
En par trendovskih petk v omari je dovolj
PR

PRADA trendy naslovna.jpg
V trendovskih petkah boš zbujala pozornost
PR

1 par škornjev

To so tisti, ki nam pridejo prav, ko je zunaj že zima, temperature pa so še relativno visoke. Gležnarji naj bodo s peto in v barvi, ki se ujema s tvojo garderobo. Črni so zagotovo najbolj praktični, a veliko bolj v trendu boš, če izbereš bele, srebrne ali celo zlate. To so tudi barve, ki jih je enostavno kombinirati. Namesto gležnarjev si lahko omisliš tudi visoke škornje v letos trendovskem živalskem vzorcu.

K ŠKORNJI 2.jpg
Gležnarji ali škornji naj bodo s peto in v barvi, ki se ujemajo z vašo garderobo.
PR

1 par mokasink
Mokasinke so pred nekaj sezonami zahvaljujoč Gucciju doživele svoj preporod. Na voljo so take s čisto nizko petko, s srednjo ali visoko. Lahko so zaprte ali pa v stilu natikačev. Vsekakor izredno praktičen in udoben čevelj v katerem noge ne bodo trpele.

MOKASINI.jpg
Mokasini za lahek korak
PR

1 par elegantnih natikačev
Ko ste za v službo že obuli superge, mokasinke in udobne petke, so na vrsti natikači. Ti sredi zime seveda niso priporočljivi, so pa zato v vseh drugih letnih časih nadvse praktični, saj jih preprosto nataknete in že ste nared, da osvojite nov delovni dan.

NATIKAČI.jpg
Natikači so enostavno in vsestransko obuvalo, ki je vedno v modi
PR

1 par sandal
Sandali so absolutno nepogrešljivi, ko govorimo o najbolj nujni obutvi. Kljub temu da sredi zime zagotovo ne razmišljate o tem, da bi jih obuli, bodo prav kmalu spet v uporabi. Na elegantno novoletno zabavo namreč ni dovoljeno obuti prav nič drugega kot sandale ali elegantne salonarje. Zato jih imejte vedno na dosegu roke.

SANDALI.jpg
Sandali so obvezni za večerne priložnosti tudi pozimi
PR

1 par škornjev za slabo vreme
Škornji, ne glede na to, ali imate raje motoristične ali tiste bolj elegantne, ne smejo manjkati v nobeni garderobi, še posebej pozimi. To sezono so v modi tudi gojzarji, ki v slabem vremenu odlično nadomestijo nič kaj privlačne gumijaste škornje ali nepremočljive zimske škornje.

GOJZARJI.jpg
Gojzarji, ki varujejo pred mrazom in vlago
PR