slavko ivančič 1 Odkrito.si

Umrla po hudi bolezni, znan Primorec žaluje

astrologija, astrološko, znamenje, horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 20. maja

The Work Petisvet.si

Psihoterapija, kakršne kamere še nikoli niso ...

kmetija1 Svet24.si

Pasti televizijske resničnosti

kraljica Svet24.si

Britanska kraljica ponuja sanjsko službo za zelo ...

SoulGreg Artist Njena.si

Sin slovenskega glasbenika izgubil boj z boleznijo...

tomaž bizjak izločanje Njena.si

Ljubezenske ponudbe dežujejo, Tomaž Bizjak ...

Victoria’s Secret: Najbolj spektakularna modna revija se bliža

Katera bo in katera tokrat ne bo Viktorijin angelček?

Alessandra Ambrosio se je na lanskoletni modni reviji po dvanajstih letih poslavila od Victoria’s Secret

Alessandra Ambrosio se je na lanskoletni modni reviji po dvanajstih letih poslavila od Victoria’s Secret

Foto: Profimedia

Modna revija Victoria's Secret vsako leto na spektakularnem modnem dogodku, ki si ga ogleda 800 milijonov ljudi po vsem svetu, združi vse svoje najbolj znane in najbolj priljubljene modele. Organizatorji poskrbijo za nekaj drame tudi tako, da najbolj znana manekenska imena povabijo na ‘kasting’, ki je v resnici samo del spektakla. Povabijo namreč tudi tiste manekenke, ki se kasneje na sami modni reviji ne pojavijo. Namen tega je, da se o tem čim več piše in govori. In kako se tudi ne bi. Lani so na primer vsaki od izbranih deklet podarili ogromna krila iz perja s katerimi so prišla s ‘kastinga’ pred zbrano množico fotografov in tako potrdila, da bodo sodelovala na modni reviji. Vsaka od manekenk pa se o tem, da bo nastopila na največji modni reviji, pohvali tudi na Instagramu. Letos seveda ni nič drugače. Modna revija Victoria’s Secret se bliža in nekatere manekenke, ki se bodo sprehodile po pisti v zapeljivem spodnjem perilu so že znane.

VS profimedia-0355804717.jpg
Martha Hunt in Stella Maxwell v kolekciji Victoria’s Secret xBalmain, ki je bila premirno predstavljena lani
ProfimediaKatera bo in katere ne bo na spektaklu
Po petih letih odsotnosti se tako vrača manekenka Toni Garrn pa tudi Barbara Palvin, ki je na modni reviji VS nazadnje sodelovala leta 2012. Na Instagramu so svojo prisotnost na modni reviji potrdile tudi Shanina Shaik in Winnie Harlow, za katero bo to prvič. Iz štaba VS so potrdili, da se bodo po modni pisti sprehodile tudi Kendall Jenner, Gigi in Bella Hadid. Pričakujemo pa lahko tudi stare znanke VS spektakla, namreč Adriano Lima, Candice Swanepoel, Martho Hunt, Stello Maxwell, Lais Ribeiro, Saro Sampaio, Cindy Bruno in Taylor Hill, ki bo otvorila letošnji šov. Vrača pa se tudi Behati Prinsloo, ki je manjkala na zadnjih dveh šovih zaradi nosečnosti. Dve znani imeni pa se tokratnega spektakla ne bosta udeležili, in sicer Alessandra Ambrosio, ki se je že lani poslovila in potrdila, da bo po dvanajstih letih odložila krila in ne bo več nastopala na VS modnih revijah, in pa Lily Aldrige, ki je v drugo noseča.

Kostumi
Ko govorimo o modni reviji VS moramo govoriti v presežkih. Zanjo namreč po pravilu ne velja, da je manj več. Na modni reviji so namreč poleg spodnjega perila, ki ne glede na vse vedno ostaja v središču, predstavljeni tudi dih jemajoči kostumi: angelska krila, visoki škornji in drugi modni dodatki so tam zato, da se proda čim več spodnjega perila. In glede na številke jim to še vedno uspeva. Lani je znamka VS prvič sodelovala s priznano modno hišo Balmain s katero so oblikovali kose, ki jih je bilo moč kupiti v njihovih trgovinah (in so bili praviloma v trenitku razprodani). Letos so v ta namen združili moči s priznano britansko-grško oblikovalko, kraljico vzorcev, kot ji tudi pravijo, Mary Katranzou. Kosi bodo naprodaj na njihovi spletni strani od sredine decembra.

VS profimedia-0307112546.jpg
Modna revija Victoria’s Secret v Parizu leta 2016
ProfimediaFantazijski nedrček
Vsako leto izberejo tudi srečnico, ki lahko nosi ‘fantazijski nedrček’, namreč nedrček, ki je posebej bogato okrašen z dragimi kamni in ga ponavadi izdela katera od luksuznih draguljarn. Za manekenko, ki je izbrana da nosi ta nedrček, je to velika čast in obenem pomeni, da gre za veliko ime v svetu manekenstva. Dragoceni nedrček so v preteklosti tako nosile Lily Aldridge, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio in lani Lais Ribeiro. Katero bo letos doletela ta čast, še ni znano.

Lokacija in datum
Lokacija šova se vsako leto spreminja. Odvijal se je že v Londonu, Parizu, Miamiju, Los Angelesu in Šanghaju, letos pa bo v New Yorku. Kot je vsa leta v navadi bodo vse manekenke potovale skupaj na lokacijo s privatnim VS letalom. Modni spektakel bo letos potekal 8. novembra, na televiziji pa si ga bomo lahko ogledali šele 2. decembra.