19_KKK_2206 Odkrito.si

Bo Jerneju Damjanu lahko pomagala žena?

toča, pod mostom, vozniki Svet24.si

"Človeška norost ne pozna meja!" To so počeli ...

pitagora Petisvet.si

Zgodovina magije - 2. del: starodavni rituali

vročin Svet24.si

Naslednji vročinski val obeta pekel, temperature ...

Ivan Zgrebec, komarji, pik komarja Svet24.si

FOTO: Hrvatov hrbet po 45 minutah povsem ...

Ana Klašnja Njena.si

Ani Klašnja se je življenje obrnilo na glavo

lucija 3 Njena.si

To je partner Ana Marie Mitić

Karo je nazaj!

Najdete ga na denarnicah, šalih, oblačilih ...

Predstavitev nove kolekcije

Predstavitev nove kolekcije

Foto: Promocijski material

Kateri vzorci bodo kraljevali v številnih jesenskih kolekcijah? Zagotovo se je vrnil karo, ki ga lahko najdemo na različnih modnih dodatkih, obutvi in oblačilih. Živalski potiski, kot so kravji, leopardji in kačji, vdihnejo življenje v čevlje in torbice, okrašeni pa so s kovinskimi ali semiš detajli. Vse to lahko namreč najdemo v novi kolekciji Parfois. Ta je namenjena mešanju stilov: dolga krila, ki se nosijo s pasnimi torbicami in okrašenimi supergami. Barvna paleta je raznovrstna: kaki, gorčično rumena, bordo rdeča, črna, fuksija in modra se združijo, da bi osvetlile sive dni.

VkhZoSSg.jpeg
Predstavitev nove kolekcije
Promocijski material

9ycftPLA.jpeg
Predstavitev nove kolekcije
Promocijski material

Parfoisova nova kolekcija govori o izstopanju in je zaznamovana z imenom IKONA, saj Parfois pravi, da je vsak izmed nas lahko ikona, ne glede na vprašanja kako, kje in zakaj. Parfoisova ženska je vsak dan bolj prepričana, da je to njen svet in njen čas, in s takim močnim karakterjem je postala vplivnica ali ikona. Premika se proti spremembam, prihodnosti, drugi pa ji sledijo in dvigujejo njen vpliv.

Prihod nove kolekcije Parfois je spremljal ekskluzivni dogodek na lokaciji, ki je bila okronana z najlepšim razgledom, vrhunsko kulinariko ter priznanimi vini – v Goriških brdih, kjer so se z glavnimi predstavniki znamke na Portugalskem družile najbolj znane modne blogerke in mnenjske voditeljice mode, dobrega počutja in življenjskega stila. Ikone, ki jih je Parfois izbral za predstavnice svoje nove kolekcije, so ženske, ki povzemajo močan svetovljanski karakter Parfoisove ženske: Ajda Sitar (@ajdasitar), Vanesa Štefanovski (@takeoffwithlove), Anastasija Kajba (@anastasijakajba), Petra Mamic (@skitnica), Slađana Ostić (@slakipalaki), Ana Karadzole (@psychocouture) in urednici Tijana Zunič in Ana Ostojić. V dvodnevnem razvajanju so ikone portugalske znamke pobliže spoznale kulturo, se sprehodile skozi zgodovino in ugledale vizijo svetovljanskega mogotca Parfois, razkrili pa so tudi skrivnost znamke, ki se skriva za imenom – v portugalščini PARFOIS pomeni »ob priložnostih« in prav tega načela se držijo oblikovalci njihovih kolekcij: vsak modni kos je nepogrešljiv in dostopen vsaki ženski za katerokoli priložnost, ki ji je pomembna.

Qt1gEZxQ.jpeg
Predstavitev nove kolekcije
Promocijski material

3ojHqDNg.jpeg
Predstavitev nove kolekcije
Promocijski material

8s7kQhRg.jpeg
Predstavitev nove kolekcije
Promocijski material

Za brezskrbno potepanje po idiličnih ulicah Goriških brd je poskrbela KIA s svojimi novimi modeli, ki zadovoljijo vsak izbran okus in se skladajo z vsakim modnim stilom: KIA CEED, KIA STINGER, KIA STONIC. Modno dogajanje Parfoisa na socialnih omrežjih najdete pod hashtagom #parfoisandfriends ter na profilih @Parfois_ in @sportina_group.

Novo kolekcijo najdete v trgovinah Parfois v Cityparku v Ljubljani, Europarku v Mariboru ali Citycentru v Celju ter poslovalnicah Sportine po Sloveniji.