požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

zaprti-menedžerji
Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred njim že moral v zapor

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Do močnih in čudovitih nohtov v nekaj minutah

13. 9. 2018; 06.30
Avtor: Revija Top!
3

nohti, lak, manikura foto: Dreamstime

Spodaj te čakajo preverjeni recepti, ko bodo tvoje nohte negovali in utrdili.

Za odstranjevanje barve z nohtov, ki so jo pustili barvni laki zmešaj žličko sode bikarbone in dve žlički limoninega soka, mešanico si nanesi na nohte in pusti učinkovati 10 minut ter nato izperi s toplo vodo. Pazi! Če imaš poškodovano obnohtno kožico, te bo ta začela peči, če pride limonin sok v stik z njo, zato mešanico nanašaj le na nohte.

Maska za šibke nohte

Sestavine: ✿ 1 rumenjak ✿ 1 žlička medu ✿1 žlička vode. Vse sestavine zmešaj skupaj, da nastane gladka zmes. Nanesi jo na nohte, lahko tudi na obnohtno kožico. Pusti delovati na rokah 10 minut in nato izperi s toplo vodo. V tej maski je posebna negovalna sestavina med, ki deluje proti vnetju, ki se lahko pojavi na obnohtni kožici.

Maske za krhke nohte

Zmešaj žlico medu in žlico olivnega olja (lahko je tudi katero drugo) in zmes nanesi na nohte in obnohtno kožico ter pusti delovati 15 minut, nato izperi s toplo vodo. Nohtom se bo povrnila maščoba, tvoja koža pa bo mehkejša. 

Ali pa...

Zmešaj žličko kreme za roke, pol žličke kajenskega popra in nekaj kapljic vode, tako da dobiš lepo teksturo maske. Za 15–20 minut jo nanesi na nohte in potem izperi. Masko lahko na nohtih delaš 1- do 2-krat na teden. Če ti je kaj ostane, jo lahko shraniš v hladilniku. 

prejšnji članek
Selena Gomez pokazala svoje zapeljive noge
Obsedena!
Selena Gomez pokazala svoje zapeljive noge
naslednji članek
Bella Hadid in The Weeknd na zmenku
Obsedena!
Bella Hadid in The Weeknd na zmenku
Preberite tudi