Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Igrivi nohtki, ki pripeljejo poletje nazaj

4. 9. 2018; 07.00
Avtor: Revija Top!
lakiranje nohtov, lak za nohte

Lake bi seveda prejemali zastonj. foto: Profimedia

Preženi slabo voljo, ki je posledica sivega vremena, s pisanimi nohtki, ki te bodo v spominu takoj popeljali nazaj na plažo.

Potrebuješ rožnat lak (oziroma lak katere koli barve),  bel lak, zlat lak,  nalepke – šablono za nohte (uporabiš lahko tudi navaden lepilni trak) ter  kamenčke ali vzorčke za nohte.

Kazalec in mezinec

Noht namaži z rožnatim oziroma lakom poljubne barve. Ko se posuši, ga na debelo premaži z nadlakom, takoj nato pa s tanko palčko ali zobotrebcem na želeno mesto na nohtu položi poljuben kamenček. Dobro pritisni, da ostane na nohtu, in počakaj, da se lak posuši.

Palec in sredinec

Najprej nanesi lak bele barve. Počakaj, da se res dobro posuši. Vzemi nalepke za nohte ali pa preprosto nareži lepilni trak na enako debele trakce. Toda kar koli boš uporabila, najprej dvakrat nalepi in odlepi od kože, da lepilo ne bo premočno in ne bo poškodovalo bele podlage. Potem vzorec nalepi na noht. Sredino namaži z rožnato oziroma drugo poljubno barvo, zgornji in spodnji prostor pa z zlato. Nalepke ali lepilni trak takoj odlepi – če boš predolgo čakala, se bo lak posušil in traku ne boš morala več odlepiti, s tem pa boš pokvarila vzorec. Ko se lak popolnoma posuši, ga premaži še z nadlakom, da zabrišeš prehode in poskrbiš za daljšo obstojnost.

Prstanec

Izberi svetleče zlat lak za nohte. Nanesi ga na celoten noht in počakaj, da se posuši. Nato nanesi še nadlak, da podaljšaš obstojnost.

prejšnji članek
Kako pravilno strižemo nohte na nogah?
Lepotičenje
Kako pravilno strižemo nohte na nogah?
naslednji članek
Ljubezenski test: Kako močno si zatreskana?
Moj life
Ljubezenski test: Kako močno si zatreskana?
Preberite tudi