Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Izdelki, ki jih potrebuješ

20. 7. 2018; 11.00
Avtor: Tina/Revija Top!
ThinkstockPhotos-485201410

foto: Thinkstock

Vse za tvojo lepoto!

Maskara


Eno od ličil, ki ima največji učinek, je zagotovo maskara. Nanos maskare na trepalnice bo odprl tvoj pogled. Toda pri nanosu bodi pozorna, da je ne naneseš preveč. Eden ali dva sloja bosta povsem dovolj. Prav tako ne kupuj vodoodporne maskare, saj si lahko ob prepogosti uporabi in nepravilnem odstranjevanju uničiš trepalnice.
 
Balzam za ustnice
Namesto šminke, ki ti izsušuje ustnice, si zanje raje omisli obarvan balzam. To ti še posebej toplo priporočamo, če imaš vedno suhe in razpokane ustnice. Pri izbiri balzama bodi pozorna na to, da je iz naravnih sestavin. Izbiraš lahko med obarvanimi, dobiš pa tudi take v obliki bleščila. Balzam bo nežno obarval tvoje ustnice in poudaril njihovo barvo.

foto: Thinkstock


 
Senčila za oči
V poletnih mesecih uporabi svetla senčila, ki bodo poudarila tvoje oči. Za te mesece ti predlagamo senčila v bež, svetlo rjavih, rožnatih in oranžastih odtenkih, ki bodo tvoje oči nežno poudarili, hkrati pa so to barve, ki učinkujejo naravno. Rožnato senčilo pa si lahko naneseš tudi na lica in jim tako dodaš zdravo rdečico.

prejšnji članek
Ariana Grande navdušila s to fotografijo
Obsedena!
Ariana Grande navdušila s to fotografijo
naslednji članek
Ljubezen boli ...
Moj life
Ljubezen boli ...
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija