GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

So to najbolj trendi kopalke letošnjega poletja?

14. 7. 2018; 09.00
Avtor: K.M.
calzedonia kopalke

foto: Calzedonia

Če še vedno iščete popolne kopalke za letošnje poletje, potem izberite takšne, ki imajo enega izmed najbolj trendi vzorcev!

Med najbolj priljubljenimi modeli kopalk za letošnje poletje so zagotovo tisti, ki imajo vzorec narejen iz enakomernih debelejših dvobarvnih črt. Najpogosteje je ena barva bela, zato da druga pride do večjega izraza. Ni pomembno, kakšne kopalke imate, ali so to enodelne, bikini, dvodelne ..., pomembno je samo, da so črte letos nekoliko debelejše in da so seveda razporejene tako, da na prijeten način poudarijo vašo postavo. 

foto: Kendall+Kylie/Revolve

Največ kombinacij je sicer z nežnima odtenkoma roza ali modre barve. Debelejše črte pa seveda najdemo tudi v vseh ostalih priljubljenih barvah. V svoje kolekcije so ta vzorec uvrstili tudi številni modni oblikovalci, med drugim v svoji kolekciji tudi Kendall in Kylie Jenner

foto: Calzedonia

Seveda pa ta trend obožujejo tudi številni zvezdniki, tudi slovenski. V roza-beli kombinaciji, a z različnim modelom kopalk, sta na svojih instagramih navdušili tudi Tjaša Perko in Tjaša Kokalj. Njune utrinke si lahko ogledate spodaj. 

prejšnji članek
Igralci filma Mamma Mia! prihajajo v našo neposredno bližino
Obsedena!
Igralci filma Mamma Mia! prihajajo v našo neposredno bližino
naslednji članek
To serijo obožuje Gigi Hadid
Obsedena!
To serijo obožuje Gigi Hadid
Preberite tudi