cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Nasveti o ličenju priznane umetnice ličenja

19. 6. 2018; 01.00
Avtor: K.M.
Špela Ema Veble liči oči

foto: Promocijski material

Špele Eme Veble, ena izmed najbolj zaželenih in priznanih umetnic ličenja pri nas, je na predstavitvi profesionalnih odstranjevalcev ličil NIVEA MicellAIR Expert izdala trike ličenja, ki jih uporablja pri svojem delu.

Umetnica ličenja Špela Ema Veble je ličila številne znane obraze doma in v Hollywoodu, podpisala se je pod ličenje v številnih filmih, oglasih in v priljubljenih serijah, kot je Reka ljubezni. Brez nje ne gre na tednih mode, pa tudi v resničnostnih šovih, kot je Zvezde plešejo, ne. Preverite, kakšne nasvete o ličenju ima za vas.

"Najbolj pomembno je, da ličila odstranimo temeljito in da redno delamo piling kože, še posebej, če uporabljamo veliko ličil, ki ostajajo v koži. Opažam, da ženske preredko delajo piling. Ni ga treba narediti vsakodnevno, enkrat na teden pa vsekakor," je povedala Špela. Razkrila pa je tudi, kateri gibi so pomembni pri odstranjevanju ličil oziroma čiščenju kože. "Najbolj pomembno je, da nismo grobi. Bodite nežne do sebe in svoje kože. Večkrat opažam, da manekenke ličila kar trgajo dol s sebe. Vzemite si čas." 

foto: Promocijski material

Špela pa je razkrila tudi svoje prve vtise o liniji odstranjevalcev ličil NIVEA MicellAIR Expert. Kakšni so? "V bistvu zelo dobri. Preizkusila sem jo na tednu mode v Ljubljani, ko smo morali delati hitre spremembe, torej naglo ličiti manekenke za različne oblikovalce. Presenečena sem bila, kako hitro je šlo vse dol. Največji problem je vedno odstraniti maskaro, vodoodporno ali ne. Zdi se, da je vse odstranjeno, pa je še vedno tam, tudi rdeče šminke so problematične, ker puščajo sledi. S to linijo so se ličila hitro in temeljito odstranila."

prejšnji članek
Gigi Hadid o tem, kako reči ne
Obsedena!
Gigi Hadid o tem, kako reči ne
naslednji članek
Ta kos je prepričal modne navdušenke!
Lepotičenje
Ta kos je prepričal modne navdušenke!
Preberite tudi