Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Priljubljena zvezdnica izdala še eno odbito kolekcijo

19. 6. 2018; 09.00
Avtor: K.M.
Drew Barrymore X CROCS_LOVE slide

foto: Promocijski material

Z njimi želimo blesteti tudi me!

Kultna znamka CROCS, največji ponudnik inovativne in udobne obutve za prosti čas na svetu, to poletje predstavlja prav posebno kolekcijo najbolj udobne modne obutve na svetu. V sodelovanju s priljubljeno hollywoodsko igralko Drew Barrymore, ki je že drugo leto ponosna Crocs ambasadorka, je oblikoval ekskluzivno kolekcijo Drew Barrymore ♥ Crocs. Modna kolekcija združuje udobje in žive barve Crocsa s pridihom igralkinega osebnega odštekanega stila. Posebne grafike, barve in dodatki nove Crocs kolekcije bodo vsekakor zaznamovali letošnjo poletje.

foto: Promocijski material

Obutev Crocs dejansko razbija uveljavljeno konvencijo, da čim bolj je čevelj moden, tem manj je udoben. Že s tem, da se je Crocs začel pojavljati v visoki modi, je postal pravi upornik v industriji obutve za prosti čas, lani pa sta postala popolni par z Drew Barrymore, ki je prav tako samosvoja hollywoodska upornica.

"Sodelovanje s Crocsom kot ambasadorka kampanje 'Come as you are' je še dodatno okrepilo to, kar sem od nekdaj oboževala pri znamki Crocs – njen optimizem, raznolikost in udobje, s kančkom odštekanosti. Vbistvu Crocs pooseblja mene. Ustvarjanje nove kolekcije Drew Barrymore ♥ Crocs je bil naslednji logičen korak v našem partnerstvu in sem navdušena, da lahko z vsemi delim ljubezen, ki sem jo vložila v oblikovanje te posebne kolekcije," je o projektu povedala igralka. 

foto: Promocijski material

prejšnji članek
Njegovo astrološko znamenje ti pove, ali se dobro poljublja
Moj life
Njegovo astrološko znamenje ti pove, ali se dobro poljublja
naslednji članek
Kylie Jenner v nedrčku in moških dolgih spodnjih hlačah?
Obsedena!
Kylie Jenner v nedrčku in moških dolgih spodnjih hlačah?
Preberite tudi