Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Ta kos je prepričal modne navdušenke!

19. 6. 2018; 11.45
Avtor: K.M.
Mass, Tamaris_3
Jih ti že imaš v svoji garderobni omari?

Natikači so to poletje obnoreli modni svet. Urbani športni natikači, takšni z debelo ali tanko peto, z velikim logotipom, različnimi detajli ali satenasto pentljo - trendi so v prav vsak različici, zato pogumno stopite v svoje najljubše.

Poletje izmed vseh sezon ponuja najširši izbor obutve, a vsekakor je to poletje najbolj v znamenju natikačev. Športnih, brez pete, z debelo visoko peto, espadril natikačev in še in še. Če sicer na urbanih ulicah prevladujejo športni natikači, so za sodobno eleganco idealni natikači s trendi debelo peto in letos enim najbolj opaznih materialov – saten, pravijo v Massu. Nad njimi je navdušena tudi znana modna blogerka Tesa Jurjaševič, znana pod imenom Magnifique, ki se je na prvi pogled zaljubila v elegantne a izjemno trendi Tamaris natikače iz Massa v svetlečem zelenem satenu. Zaznamuje jih ravno pravšnja višina debele pete, popolni barvni odtenek smaragdno zelene, elegantna izbira materiala, udobje in simpatičen detajl pentlje, ki je top modni detajl te sezone. Tesa je za novo modno spletno platformo But First Shoes z natikači iz Massa ustvarila sproščeno eleganten stajling in jih kombinirala k trendi resicam, ohlapnemu jeansu in karo suknjiču. Takšne natikače lahko kombinirate s poletnimi oblekami in večernimi izhodi, kot tudi na ležerne in vsakdanje modne kose, s katerimi bo še tako klasična kombinacija dobila tisto pravo modno piko na i.

Vsi ljubitelji modne obutve bodo našli vsakodnevno modno inspiracijo in stilski nasvet na novem modnem portalu in vodniku po modnih korakih, ki je s pomočjo izbranih blogerk in strokovnjakinj dobil ime 'But First, Shoes!'.

prejšnji članek
Nasveti o ličenju priznane umetnice ličenja
Lepotičenje
Nasveti o ličenju priznane umetnice ličenja
naslednji članek
Kaj vse se ti lahko pripeti med poljubljanjem?
Moj life
Kaj vse se ti lahko pripeti med poljubljanjem?
Preberite tudi