Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Kako uporabljati suhi šampon?

12. 6. 2018; 10.30
Avtor: K.M.
Osveženi in čisti lasje vsak dan z novimi suhimi šamponi NIVEA

foto: Promocijski material

Ga znaš in ali res pomaga?

Lasje, kot bi bili pravkar umiti, prijeten vonj, naraven volumen in oprijemljivost – suhi šamponi predstavljajo trend. Predvsem takrat, kadar se nam mudi in nimamo časa za umivanje las, so skrivni recept za sveže in preprosto oblikovanje las. To velja zlasti za mlajše ženske: študija podjetja Ipsos po naročilu znamke NIVEA je pokazala, da ženske med 16. in 29. letom redno uporabljajo suhe šampone.

Trendovski izdelek deluje kar se da enostavno: s pudrasto konsistenco vpije – preprosto povedano – odvečno maščobo z lasišča in las ob koreninah, tako da so lasje videti kot sveže umiti. Naslednje umivanje las lahko zato brez težav zamaknemo. To je odlično predvsem za tiste, pri katerih bi vsakodnevno umivanje in oblikovanje preveč obremenilo lase.

- Pred uporabo dozo dobro pretresemo in nato razpršimo po laseh ob koreninah z razdalje 30 centimetrov.

- Kratek čas pustimo delovati, nato ga nežno vmasiramo.

- Lase razčešemo, da odstranimo ostanke. Rezultat izpopolnimo z rahlim sušenjem s sušilnikom za lase.

- Na koncu lase oblikujemo kot običajno.

- Pomembno: suhi šampon ni trajno nadomestilo za temeljito umivanje las. Uporabimo ga lahko največ dva dneva zapored, potem pa je ponovno čas za umivanje z vodo in šamponom.

Suhi šamponi niso odlični le za osvežitev las, temveč se lahko vsestransko uporabljajo tudi pri oblikovanju pričeske.

O NIVEA Fresh Revive suhem šamponu

foto: Promocijski material

Suhi šampon je idealen spremljevalec tudi na poti: po dolgem potovanju je pričeska, kot bi mignil, osvežena in znova na mestu. To je tudi razlog, da 23 odstotkov žensk med 16. in 29. letom vzame suhi šampon s sabo na vsako potovanje. In časi belih ostankov, ki lasem niso bili v ponos – to je bil pomislek skoraj polovice vprašanih žensk –, so po zaslugi novih NIVEA Fresh Revive suhih šamponov minili! Pika na i: suhi šamponi so na voljo v treh različicah: za svetle, srednje temne in temne lase, tako da se popolnoma prilagodijo lasem ter ne puščajo sivih ostankov. So posebej blagi do lasišča, zaradi svežega vonja pa lasje dišijo, kot bi bili pravkar umiti.

Novi NIVEA suhi šampon 3-v-1 poskrbi za 24-urno svežino in je posebej prijazen do lasišča. Formula 3-v-1 je izjemno blaga in ne pusti ostankov na laseh. Na voljo je v treh vonjih in treh različicah za svetlo, srednje temno in temno barvo las.

prejšnji članek
Zakaj obožuje tvojo zadnjico?
Moj life
Zakaj obožuje tvojo zadnjico?
naslednji članek
Z modo ljubi poletje
Lepotičenje
Z modo ljubi poletje
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska