serbi Odkrito.si

"Kljub hudi bolezni v duši ostaja dobra stara ...

Mary Elizabeth Winstead in Ewan McGregor Svet24.si

Hčerka takole raztrgala slavnega očeta

ženska Petisvet.si

Rak je krik duše, ki vas prosi ...

innsbruck, sneg Svet24.si

Zimski suši odklenkalo! Zapadlo bo kar precej ...

Mariah Carey Svet24.si

Asistentka izsiljuje Mariah Carey

maja begovic obrez Njena.si

Finalistka Maja ni več takšna

spela groselj Njena.si

Špela Grošelj blesti v zapeljivih kopalkah

Kako uporabljati suhi šampon?

Ga znaš in ali res pomaga?

Poskrbi, da bodo tvoji lasje zdravi, sijoči, gladki in lepi.

Poskrbi, da bodo tvoji lasje zdravi, sijoči, gladki in lepi.

Foto: Promocijski material

Lasje, kot bi bili pravkar umiti, prijeten vonj, naraven volumen in oprijemljivost – suhi šamponi predstavljajo trend. Predvsem takrat, kadar se nam mudi in nimamo časa za umivanje las, so skrivni recept za sveže in preprosto oblikovanje las. To velja zlasti za mlajše ženske: študija podjetja Ipsos po naročilu znamke NIVEA je pokazala, da ženske med 16. in 29. letom redno uporabljajo suhe šampone.

Trendovski izdelek deluje kar se da enostavno: s pudrasto konsistenco vpije – preprosto povedano – odvečno maščobo z lasišča in las ob koreninah, tako da so lasje videti kot sveže umiti. Naslednje umivanje las lahko zato brez težav zamaknemo. To je odlično predvsem za tiste, pri katerih bi vsakodnevno umivanje in oblikovanje preveč obremenilo lase.

- Pred uporabo dozo dobro pretresemo in nato razpršimo po laseh ob koreninah z razdalje 30 centimetrov.

- Kratek čas pustimo delovati, nato ga nežno vmasiramo.

- Lase razčešemo, da odstranimo ostanke. Rezultat izpopolnimo z rahlim sušenjem s sušilnikom za lase.

- Na koncu lase oblikujemo kot običajno.

- Pomembno: suhi šampon ni trajno nadomestilo za temeljito umivanje las. Uporabimo ga lahko največ dva dneva zapored, potem pa je ponovno čas za umivanje z vodo in šamponom.

Suhi šamponi niso odlični le za osvežitev las, temveč se lahko vsestransko uporabljajo tudi pri oblikovanju pričeske.

O NIVEA Fresh Revive suhem šamponu

Šampon NIVEA za suho pranje za svetle lase.jpg

Suhi šampon je idealen spremljevalec tudi na poti: po dolgem potovanju je pričeska, kot bi mignil, osvežena in znova na mestu. To je tudi razlog, da 23 odstotkov žensk med 16. in 29. letom vzame suhi šampon s sabo na vsako potovanje. In časi belih ostankov, ki lasem niso bili v ponos – to je bil pomislek skoraj polovice vprašanih žensk –, so po zaslugi novih NIVEA Fresh Revive suhih šamponov minili! Pika na i: suhi šamponi so na voljo v treh različicah: za svetle, srednje temne in temne lase, tako da se popolnoma prilagodijo lasem ter ne puščajo sivih ostankov. So posebej blagi do lasišča, zaradi svežega vonja pa lasje dišijo, kot bi bili pravkar umiti.

Novi NIVEA suhi šampon 3-v-1 poskrbi za 24-urno svežino in je posebej prijazen do lasišča. Formula 3-v-1 je izjemno blaga in ne pusti ostankov na laseh. Na voljo je v treh vonjih in treh različicah za svetlo, srednje temno in temno barvo las.