zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Na kaj moraš biti pri nakupovanju preko spleta pozorna!

24. 6. 2018; 11.00
Avtor: K.M.
nakupovanje, splet, nakupovanje preko spleta

foto: Profimedia

Da bo vse tako kot mora biti ...

Če nakupuješ na spletnih straneh trgovin ali znamk, ki jih že nosiš in si z njimi že seznanjena, potem ne boš imela večjih težav. Vseeno pa moraš biti pozorna na nekaj podrobnosti.

Ker se majic ali hlač ne moreš dotakniti, moraš resnično dobro prebrati, kakšna je sestava materialov. Čeprav je na fotografiji morda vse videti odlično, ni nujno, da je majica tudi zares tako dobra, predvsem če je njena sestava pretežno iz poliestra in drugih umetnih materialov.

Pozorna bodi tudi na velikosti. Večina spletnih trgovin ima ob artiklih ali na sami strani lestvico velikosti z merami. Na lestvici je torej napisano, kakšen je obseg hlač številke M. Tako se lahko tudi sama zmeriš in vidiš, ali bi številka lahko bila primerna ali ne.

Pozorna bodi tudi na možnost vrnitve izdelkov in kakšni so pogoji. Saj veš, da ti včasih kakšna majica ni več všeč, čeprav si jo pomerila, ko si jo kupila. Pri spletnem nakupovanju je takšnih možnosti še več. Lahko ti ne pristaja, morda ti ni všeč model ali pa ni primerne velikosti. Zato nakupuj na straneh, kjer je vrnitev artiklov omogočena in kjer ta postopek ni preveč zapleten.

prejšnji članek
Meghan Trainor predstavlja novo pesem
Obsedena!
Meghan Trainor predstavlja novo pesem
naslednji članek
Ta slovenska pesem je zaznamovala leto
Obsedena!
Ta slovenska pesem je zaznamovala leto
Preberite tudi