požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

zaprti-menedžerji
Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred njim že moral v zapor

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Retro barve za trendi poletje

15. 5. 2018; 11.15
Avtor: K.M.
Severina za Mass_poletje 2018_4
Poletje je pred vrati, z njim pa se prične sezona zabav ob bazenu in lahkotne poletne mode.

Na vroče in zabavno modno poletje je pripravljen tudi Mass, ki s Severino v novi poletni modni kampanji predstavlja must have trende tega poletja. Zvezdnica se je na modnih fotografijah, ki vas bodo ponesle v zlate čase navihanih poletnih zabav, prelevila v privlačno dekle iz 70-ih, ki v najbolj trendi obutvi sezone uživa v poletnih dogodivščinah.

Med nepogrešljivimi trendi, ki jih lahko občudujemo na Severinih dolgih nogah, izstopajo v metalik odtenke obarvani sandali s kovinskimi detajli in letos še posebej nepogrešljivi natikači, takšni na ravni debeli peti ali na visoki debeli peti, imenovani tudi 'mules'. To poletje so obvezen kos v omari tudi športni natikači priznanih znamk Nike, Puma in Adidas, ki izstopajo s prepoznavnimi logotipi in značilnimi vzorci, že dolgo pa niso več samo za na plažo, ampak so postali del urbane scene. Fatalno Severino so izmed številnih modnih modelov prav posebej fascinirale tudi kultne espadrile, pri katerih letos debel slamnat podplat dopolnjujejo glamurozni kovinski odtenki in zakovice. Seveda pa je za glamurozne zabave pevka izbrala tudi elegantne pete s trendi perlicami, ki so must have dodatek na skoraj vsakem stilu obutve. Ob fotografijah Severine že lahko čutimo vonj po morju, zato le odhitite v Mass po svoj najljubši par trendi modne obutve in se pripravite na vroče modno poletje.

Severinin izbor in širok nabor ostalih svetovno priznanih modnih znamk obutve iz nove Massove kolekcije za vročo sezono 2018 vas že čaka na policah Massovih trgovin. Več fotografij nove modne kolekcije pa si lahko ogledate na spletni strani www.mass.si, facebook strani Mass in Instagram strani Mass, ter poiščete sveže stilske ideje na ButFirstShoes.com.

prejšnji članek
Fifth Harmony so se dokončno poslovile
Obsedena!
Fifth Harmony so se dokončno poslovile
naslednji članek
Modno usklajeni Justin Bieber
Obsedena!
Modno usklajeni Justin Bieber
Preberite tudi